Home / Fashion  / Ένα εξωτικό ταξίδι από τη FARM Rio και την adidas

Ένα εξωτικό ταξίδι από τη FARM Rio και την adidas

FARM Rio
Η FARM Rio ενώνει τις δυνάμεις της με την adidas, δημιουργώντας τη νέα συλλογή “Tropical Movement”, και μας προσκαλεί σε ένα τροπικό ταξίδι στα άδυτα της εξωτικής Βραζιλίας.

 

Το βραζιλιάνικο brand FARM Rio, ακολουθώντας πιστά την εξωτική αισθητική του,.μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή “Tropical Movement”, σε συνεργασία με την adidas. Η athleisure φιλοσοφία της adidas ενώνεται με τον καλύτερο τρόπο με την “παιχνιδιάρικη” και fun αισθητική της FARM Rio,.σε μία καμπάνια που υμνεί τις παραδόσεις και σηματοδοτεί την έναρξη των ανέμελων διακοπών. Εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κουλτούρα και την εξωτική ζωή στη Βραζιλία,.η νέα συλλογή μας καλεί σε ένα νοερό ταξίδι στη Λατινική Αμερική,.όπου τα playfull prints και τα χρώματα πρωταγωνιστούν.

 

FARM Rio

 

Όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής καταφέρνουν και ξεχωρίζουν για τα ζωηρά χρώματά τους, καθώς και για τα έντονα tropical prints,.που σίγουρα θυμίζουν τη βραζιλιάνικη κουλτούρα. Αυτά τα ιδιαίτερα μοτίβα αποτίουν φόρο τιμής στη φύση και έχουν ως στόχο να προσκαλέσουν κάθε λάτρη της μόδας να βγει έξω και να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι,.δημιουργώντας το δικό του ταξίδι εξερεύνησης στη φύση.

 

FARM Rio

 

Η νέα “Tropical Movement” collection από FARM Rio x adidas θα είναι διαθέσιμη online στις 25 Απριλίου,.στα official sites των δύο brand.

 

www.adidas.com

www.farmrio.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada