Home / Beauty  / Χρήσιμα tips για ένα μαύρισμα που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι

Χρήσιμα tips για ένα μαύρισμα που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι

μαύρισμα
Ποια είναι τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα λαμπερό μαύρισμα, που θα διαρκέσει καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού; 

 

Εκτός από την επιστροφή στην πραγματικότητα, ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών είναι το πόσο γρήγορα ξεθωριάζει το μαύρισμά μας. Προετοιμασία με self tans, tanning sessions δίπλα στην παραλία με τόνους από αντηλιακές κρέμες και λάδια που ενισχύουν το μαύρισμα και, τέλος, after sun προϊόντα μετά το μπάνιο, που υπόσχονται να διατηρήσουν.το χρυσαφένιο χρώμα της επιδερμίδας μας, μόνο και μόνο για να χαθεί λίγες ημέρες μετά τις διακοπές. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να το διατηρήσουμε, προσθέτοντας μόνο μερικά βήματα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας.

 

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τα πιο χρήσιμα steps, που θα διατηρήσουν.το μαύρισμά σου ημέρες μετά από την επιστροφή σου στην πραγματικότητα!

 

Απολέπιση και ενυδάτωση

 

Τα οφέλη της απολέπισης δεν σταματούν μόνο στην επίτευξη μίας λείας και λαμπερής επιδερμίδας. Λίγες εβδομάδες πριν από το ταξίδι σου, θα χρειαστεί να ξεκινήσεις συστηματική απολέπιση, με ελαφριά απολεπιστικά προϊόντα, τα οποία θα.απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σας. Έτσι, θα αποκτήσεις τον τέλειο καμβά για το μαύρισμά σου.

 

Ωστόσο, το “κλειδί” για τη διατήρηση του μαυρίσματος είναι η ενυδάτωση. Από πλούσια body butters, μέχρι και φυσικά έλαια, το δέρμα σου θα χρειαστεί επιπλέον ενυδάτωση, τόσο πριν όσο και μετά τη διαδικασία του μαυρίσματος.

 

After sun

 

Το καλοκαίρι, εκτός από την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα,.θα χρειαστείς ένα δροσιστικό after sun, όχι μόνο για να ενυδατώσεις ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα σου και να την ανακουφίσεις, αλλά και για να.διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το χρυσαφένιο σου χρώμα.

 

Ενίσχυση του μαυρίσματος με shimmery oils

 

Αφού η επιδερμίδα σου έχει αποκτήσει το χρώμα που επιθυμείς, γιατί να μην την αναδείξεις ακόμα περισσότερο με ένα shimmery oil. Τα shimmery oils όχι μόνο θα φέρουν λάμψη στην επιδερμίδα σου, αλλά θα προσφέρουν μία επιπλέον ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

επιδερμίδα

 

Fake it even though you’ve already make it

 

Και αφού το χρώμα σου έχει φτάσει σε ένα επιθυμητό.σημείο μαυρίσματος, γιατί να μην το ενισχύσεις με έναν απόλυτα ασφαλή τρόπο;.Μόλις γυρίσεις από τις διακοπές σου, πρόσθεσε στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης του σώματός.σου ένα επιπλέον βήμα, με ένα αυτομαυριστικό προϊόν, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματός σου.

 

Extra tips

 

Εκτός από τα life savor προϊόντα του καλοκαιριού, υπάρχουν μερικά ακόμα tips, τα οποία θα διατηρούν.το μαύρισμα ημέρες μετά από τις διακοπές. Φρόντισε να κάνεις ντουζ με δροσερό νερό, καθώς το ζεστό τείνει να ξηραίνει το δέρμα και να το ξεφλουδίζει, με αποτέλεσμα να χάνεται το χρυσαφένιο χρώμα, που θα έχεις πετύχει στις καλοκαιρινές διακοπές σου. Τέλος, το πιο σημαντικό βήμα για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που θα διαρκέσει καθ’ όλη.τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι το αντηλιακό και η περιορισμένη και σταδιακή έκθεση στον ήλιο. Κατά τη διάρκεια του tanning session κάτω από τον ήλιο, φρόντισε να ανανεώνεις.κάθε 30 λεπτά το αντηλιακό σου, αποφεύγοντας έτσι τυχόν ερεθισμούς και κάψιμο.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @jasminsarakatariina/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada