Home / Beauty  / Επανέφερε την επιδερμίδα σου μετά το καλοκαίρι με τη σειρά περιποίησης Goodin

Επανέφερε την επιδερμίδα σου μετά το καλοκαίρι με τη σειρά περιποίησης Goodin

Η Goudin by Nature σειρά περιποίησης φροντίζει για την αποκατάσταση της επιδερμίδας σου, μετά το καλοκαίρι.

 

Η επιδερμίδα μας μετά το καλοκαίρι, λόγω της μεγάλης έκθεσης στον ήλιο και τη θάλασσα, χάνει τη λάμψη της και είναι αρκετά ξηρή. Με την πράσινη σειρά περιποίησης Goodin by Nature θα χαρίσετε στον εαυτό σας μια σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά σας. Αποτελεί το απόλυτο και απαραίτητο συστατικό για τη post summer beauty ρουτίνα σου.

 

 

Τα προϊόντα της βασίζονται σε πράσινες συνθέσεις με ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που συναντάμε στο φραγκοστάφυλο, acai, ρόδι, πράσινο τσάι και σπιρουλίνα. Ιδανικές και ισχυρές συνθέσεις για να φροντίσουμε το πρόσωπο μας τέλεια. Η απόλυτη ενυδάτωση έρχεται από την κρέμα Soft as petals Light Shea, η οποία περιέχει βούτυρο, εκχύλισμα ανθών και φραγκοσυκιά για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

 

 

Το ξεχωριστό έλαιο Sunshine Drops- Face Oil συνδυάζει τον απόλυτο συνδυασμό φυτικών συστατικών bakuchiol, acai, ρόδι argan. Προσφέρει βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και αντιοξειδωτικές ιδιότητες για διατηρώντας το post summer glow! Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως serum.

 

 

Ο συνδυασμός του κρεμώδους Good as new – Gentle Body Exfoliant Body Scrub με μείγμα μικρόκοκκων σκόνης ρυζιού, βερίκοκου και χουρμάδων λειαίνει την επιδερμίδα παρατείνοντας το καλοκαιρινό μαύρισμα, ενώ το Hooray Hydration – Super Body Butter αφήνει την επιδερμίδα απαλή και σούπερ ενυδατωμένη.  Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή στα καταστήματα Hondos Center ή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.