Home / Fashion  / Η Victoria Beckham σχεδιάζει για τη Mango

Η Victoria Beckham σχεδιάζει για τη Mango

Victoria Beckham
Η Mango παρουσιάζει μία από τις πιο iconic συλλογές της, με την υπογραφή της Victoria Beckham.

 

Κλείνοντας φέτος 40 χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, η Mango προχωρά σε μία από τις πιο μεγάλες συνεργασίες της χρονιάς. Το ισπανικό brand ενώνει τις δυνάμεις του με τη Victoria Beckham, η οποία σχεδιάζει εξ’ ολοκλήρου τη νέα τους σειρά. Η συλλογή με τη Victoria Beckham έρχεται μετά από τις συνεργασίες της Mango με τον Ιταλό μόδιστρο Boglioli, την influencer Camille Charrière, αλλά και το brand Simon Miller.

 

Η Beckham περιέγραψε τη συλλογή ως “αισθησιακή, μελετημένη και θηλυκή”, προσθέτοντας ότι ο στόχος της στη συνεργασία με το Mango ήταν “να επικοινωνήσει με ένα ευρύτερο κοινό”, με τρόπο που να είναι σχετικός με το δικό της brand και να διατηρεί την αισθητική και το DNA της. “Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε μαζί. Είναι πρωτοπόρα κίνηση να ενώνουμε τα δύο brands και να χτίζουμε πάνω στην τεχνογνωσία μας. Εντυπωσιάστηκα πολύ από το επίπεδο εκτέλεσης του team της Mango, την προσοχή στη λεπτομέρεια και το savoir-faire”, ανέφερε η Victoria Beckham σχετικά με τη συνεργασία.

 

Victoria Beckham

@victoriabeckham/Instagram

 

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ξεκίνησε να δημιουργεί μία συνειδητή και σύγχρονη γκαρνταρόμπα, ιδανική για το καλοκαίρι. Η ίδια ανέφερε ότι πηγή της έμπνευσής της αποτέλεσε η γαλλική ταινία “La Piscine”, αλλά και ο χαρακτήρας της εμβληματικής Jane Birkin. Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια, ο ρόλος της Birkin στη συγκεκριμένη ταινία αναδεικνύει τη “φυσική ομορφιά. Εκεί, η Jane Birkin είναι άκρως θηλυκή, ενώ αποπνέει μία πραγματική αίσθηση ελευθερίας”.

 

Mango

 

Η χρωματική παλέτα της νέας συλλογής με τη Mango θα ακολουθεί τη φιλοσοφία του quiet luxury. Τα κομμάτια θα παρουσιαστούν σε γήινους και απαλούς τόνους, οι οποίοι θα ταιριάζουν με την καλοκαιρινή κομψότητα. Μεταξύ άλλων, η νέα σειρά θα περιλαμβάνει tailor κομμάτια, slip dresses και αξεσουάρ.

 

Η νέα συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada