Home / Wellness  / Mind  / Οδηγός επιβίωσης για τις γιορτές

Οδηγός επιβίωσης για τις γιορτές

Οι γιορτές δεν είναι για όλους η πιο ευχάριστη περίοδος του χρόνου. Μπορεί να κρύβει πίεση, ακόμα και μελαγχολία…

 

Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη, διασκέδαση, ευγνωμοσύνη και ευχάριστες στιγμές! Πολλές είναι οι φορές που αυτά τα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε πίεση και δυσαρέσκεια, που θα διαταράξουν τη ψυχική μας υγεία. Για να είμαστε σίγουροι ότι εμείς και αγαπημένοι μας θα περάσουν ευχάριστα αυτήν την περίοδο θα πρέπει να τη διαφυλάσσουμε.

 

 

Ξεκινάς με το ερώτημα του τι θέλεις να κάνεις εσύ πραγματικά. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσεις όλα τα χριστουγεννιάτικα στερεότυπα, που προκαλούν μεγάλο άγχος. Αν δεν το θες δε χρειάζεται να φτιάξεις γλυκά, να δώσεις το παρών σε party ή να βρεθείς με όλους τους συγγενείς. Φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα, αυτό που θα σε ευχαριστήσει πραγματικά και δημιούργησε τα Χριστούγεννα που ονειρεύεσαι!

Αν νιώθεις down βάλε την αγαπημένη σου μουσική ή δες την αγαπημένη σου ταινία, συνάντησε τους πιο ξεχωριστούς σου ανθρώπους και φόρεσε τα ρούχα που θέλεις εσύ. Θέσε τους στόχους για τη νέα χρονιά και θυμήσου όλα τα όμορφα που σου συμβαίνουν και όλα όσα θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.