Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Jennifer Lopez ετοιμάζει δυναμική επιστροφή!

Η Jennifer Lopez ετοιμάζει δυναμική επιστροφή!

Η Jennifer

Δέκα χρόνια μετά, η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο album, το οποίο έχει τίτλο This is me Now.

 

20 χρόνια πριν, η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το πετυχημένο album This is me Then. Τώρα κυκλοφορεί τη νέα εκδοχή του, δέκα χρόνια μετά το τελευταίο της album. Το This is Me.. Now αποτελεί σύμφωνα με την ίδια ότι πιο προσωπικό έχει δημιουργήσει! Μαζί με τον δίσκο θα κυκλοφορήσει και μία ομότιτλη ταινία, η οποία θα διηγείται την ερωτική της ζωή με τον Ben Affleck. Το album και η ταινία θα κυκλοφορήσουν στις 16 Φεβρουαρίου του 2024, αλλά η καλλιτέχνιδα θα μας δώσει ένα πρώτο teaser με το τραγούδι Can’t Get Enough, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου του 2024.

 

 

“Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει ποτέ από εμένα, το This Is Me… Now: The.Film είναι μια αφηγηματική, οικεία, στοχαστική, σέξι, αστεία, φανταστική αναπαράσταση της ερωτικής ζωής της, που ελέγχεται από το κοινό. Καταφράψαμε τον εαυτό μου, σε αυτήν τη στιγμή όπου βρήκα ξανά την αγάπη της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Όλο το μήνυμα του άλμπουμ είναι  ότι η αγάπη υπάρχει. Αυτή είναι αληθινή αγάπη. Τώρα σκέφτομαι το μήνυμα του άλμπουμ είναι περισσότερο για όταν αν αναρωτιέσαι και υπάρχει. Όπως εγώ κάποιες φορές, έχεις φρούδες ελπίδες. Τα έχεις σχεδόν παρατήσει. Μην το κάνεις, γιατί η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα όντως κρατάνε για πάντα και αυτό είναι αληθινό”, δήλωσε η ίδια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.