Home / Beauty  / Η Jennifer Lopez μάς δίνει και πάλι τέλειο nail inspo!

Η Jennifer Lopez μάς δίνει και πάλι τέλειο nail inspo!

Η Jennifer
Η Jennifer Lopez και ο nail artist της, Tom Bachik, μόλις καθιέρωσαν ακόμα μία nail τάση που πρέπει να δοκιμάσετε, το cherry mocha manicure!

 

Διανύουμε έναν ιδιαίτερα δημιουργικό φθινόπωρο για τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Καινούργιες τάσεις γεννιούνται και έχουμε το τέλειο inspo για να δημιουργήσουμε τις πιο υπέροχες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Το κεφάλαιο μανικιούρ είναι ένα από αυτά που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τα trends. Οι ιδέες για nail looks γίνονται όλο και περισσότερες. Η Jennifer Lopez είναι μία από τις επώνυμες που δημιουργούν πάντα από τις πιο ωραίες glam εμφανίσεις και το μανικιούρ της εντυπωσιάζει κάθε φορά. Μαζί με τον φημισμένο nail artist της, τον Tom Bachik, μας σύστησαν την καινούργια nail τάση, που πρέπει να δοκιμάσετε!

 

https://www.instagram.com/p/CybOrAARJJ1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=73c90c14-df6c-4c92-90e2-d8616e1e45b1

 

Το cherry mocha manicure είναι το nail look που αξίζει της προσοχής σας!.Θα ταιριάξει με όλα σας τα φθινοπωρινά outfits, ειδικά αυτά που έχουν red wine πινελιές. Μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει και την τέλεια αφορμή για να δοκιμάσετε και τα cherry cola hair! Πρόκειται για ένα μανικιούρ σε γυαλιστερό και βαθύ κόκκινο του κερασιού, το οποίο ενδείκνυται όχι μόνο για κοντά, αλλά και για μακριά νύχια. Καθορίζοντας μία ακόμα hot nail τάση, η Jennifer Lopez really nailed it!

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.