Home / Good Life  / Art & Culture  / Μαρινέλλα και Μπέττυ Μαγγίρα στο Nox!

Μαρινέλλα και Μπέττυ Μαγγίρα στο Nox!

Μαρινέλλα και Μπέττυ

Από τις 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, μία συνεργασία έκπληξη στο Nox! Μαρινέλλα και Μπέττυ Μαγγίρα!

 

Φέτος τον χειμώνα, μία ιδιαίτερη συνάντηση γίνεται πραγματικότητα. Μία συνεργασία έκπληξη ξεκινάει από τις 29 Νοεμβρίου στο Nox Live! Μαρινέλλα και Μπέτυ Μαγγίρα θα σας συντροφεύουν κάθε Τετάρτη στο γνωστό νυχτερινό κέντρο! Η Μαρινέλλα έρχεται για να σας ταξιδέψει μέσα από τη λαμπρή και επιτυχημένη πορεία της. Τραγούδια που μας σημάδεψαν και μας έκαναν να ονειρευτούμε παρέα με την αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του. “Σήμερα…”, διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της. Μαρινέλλα και Μπέττυ 

Το ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυ Μαγγίρα, μίας τόσο ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, ήταν αδύνατο να μη συγκινήσει τη Μαρινελλα. Η τελευταία παρακολούθησε τη διαδρομή της Μπέττυ και θέλησε να συνεργαστεί μαζί της καλλιτεχνικά, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον. Οι δυο ερμηνεύτριες θα πλαισιώνονται από ταλαντούχους μουσικούς και χορευτές, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο κοινό! Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του “Σήμερα…”, διατηρώντας now now.

 

Μπείτε στο official site του Nox Athens και κάντε έγκαιρα την κράτησή σας! Μπείτε στο official site του Nox Athens και κάντε έγκαιρα την κράτησή σας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.