Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Hailey Βieber στην πρώτη της Tiffany & Co καμπάνια

Η Hailey Βieber στην πρώτη της Tiffany & Co καμπάνια

Hailey Βieber

Το πολυτελές brand κοσμημάτων Tiffany & Co κυκλοφόρησε την πρώτη καμπάνια της Hailey Βieber ως brand ambassador.

 

 

Η Tiffany & Co παρουσίασε την πρώτη καμπάνια της με πρωταγωνίστρια τη νέα πρέσβειρα του οίκου Hailey Βieber. Τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους υπέγραψαν τη νέα τους συνεργασία και μέσα σε ένα χρόνο, περίπου, κυκλοφόρησε το πρώτο τους project! Ο Glen Lunchford ανέλαβε τη φωτογράφηση του μοντέλου και το αποτέλεσμα μάς εντυπωσίασε. Το supermodel φόρεσε τα νέα κομμάτια από τη συλλογή Tiffany T., τα οποία συνδύασε με ένα κομψό μαύρο LBD, ένα γκρι κοστούμι και μία ροζ φούστα με ένα λευκό T-shirt. Η ολοκαίνουργια συλλογή Tiffany T. περιλαμβάνει σκουλαρίκια με διαμάντια pavé, μεγάλα μενταγιόν και πολλά άλλα φανταστικά κομμάτια.

 

 

“Έχω ιδιαίτερες αναμνήσεις από τις γυναίκες που θαυμάζω φορώντας κοσμήματα Tiffany & Co. Είναι πραγματική τιμή να συμμετέχω σε αυτήν την κληρονομιά ως το πρόσωπο της T Collection”, δήλωσε το μοντέλο.

 

 

Ωστόσο η σημερινή μέρα είναι διπλά σημαντική για τη Hailey Bieber. Έρχεται το skin care brand της με όνομα Rhode! Η ίδια προσέχει πάρα πολύ την επιδερμίδα της και ως αποτέλεσμα έχει καταφέρει να έχει ένα από τα πιο υγιή και λαμπερά πρόσωπα. Συνεπώς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δοκιμάσουμε τι έχει δημιουργήσει η ίδια. Το πρώτο λανσάρισμα θα γίνει αποκλειστικά στην Αμερική, αλλά πάρα πολύ σύντομα θα φτάσει και σε εμάς!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.