Home / Beauty  / Το Rhode της Hailey Bieber έρχεται σύντομα!

Το Rhode της Hailey Bieber έρχεται σύντομα!

Rhode

Breaking news alert! Η Hailey Bieber επιβεβαίωσε ότι το beauty brand της, Rhode, θα κυκλοφορήσει επίσημα αυτόν τον Ιούνιο.

 

Μετά από μήνες αγωνίας, το beauty brand της Hailey Bieber έρχεται πολύ σύντομα. Το Rhode θα κυκλοφορήσει επίσημα αυτόν τον Ιούνιο. Μέσα από μία συνέντευξή της δήλωσε ότι επιθυμεί να φέρει κάτι αναζωογονητικό και διαφορετικό στον χώρο της ομορφιάς. Γνωρίζει τον κορεσμό και τον ανταγωνισμό της αγοράς με τα τόσα beauty brands από επώνυμες. Στοχεύει, λοιπόν, να δώσει κάτι διαφορετικό. Εμπνέεται από τις γυναίκες της ζωής της, όπως τη μητέρα της, και φέρνει πραγματικά προσιτά προϊόντα για το κοινό.  Έτσι, κάθε beauty product του Rhode θα στοιχίζει λιγότερο από 30 δολάρια.

 

 

Από πολύ μικρή έμαθε να φροντίζει την επιδερμίδα της και να μελετάει κάθε προϊόν πριν αποφασίσει να το δοκιμάσει. Παρακολούθησε διαδικτυακά μαθήματα δερματολογίας, για να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνώσεις της. Η ενυδάτωση βρίσκεται στο επίκεντρο της αρχικής κυκλοφορίας. Μία αισθητική επωνυμία με επίκεντρο τη φυσική ομορφιά και λάμψη. Μεγαλύτερο όνειρό της είναι να καταφέρει να δώσει κάτι που θα είναι υγιές, αληθινό, ελκυστικό και θα εκπλήξει το κοινό. Ανυπομονούμε για την επίσημη κυκλοφορία του Rhode της Hailey Bieber. Θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά ή θα είναι ένα ακόμα beauty brand επώνυμης; Stay tuned για τον Ιούνιο!

 

www.rhodeskin.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.