Home / Men  / Ο Shawn Mendes στη νέα καμπάνια τoυ Tommy Hilfiger

Ο Shawn Mendes στη νέα καμπάνια τoυ Tommy Hilfiger

H νέα καμπάνια του Tommy Hilfiger, με πρωταγωνιστή τον Shawn Mendes, ονομάζεται “Play it Forward” και έχει βιώσιμη φιλοσοφία.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Shawn Mendes κατάφερε τα δύο τελευταία χρόνια να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Αυτή τη φορά τον συνανταμε σε ρόλο μοντέλου, ως πρωταγωνιστή στη νέα καμπάνια του Tommy Hilfiger.

 

H καμπάνια ονομάζεται Play it Forward” και φέρνει την έννοια της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής ηθικής στην πρώτη γραμμή του φετινού καλοκαιριού.

 

 

Ο ίδιος ο Shawn Mendes είναι ένας καλλιτέχνης με κοινωνικούς προβληματισμούς και ενεργό δράση, σε ό,τι αφορά το περιβάλλον. Το εντυπωσιακό βίντεο της καμπάνιας μάς καλεί να σκεφτούμε πιο προσέκτικα τι θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι, με στόχο μια βιώσιμη καθημερινότητα.

 

 

Στο video clip ο τραγουδιστής φορά κομμάτια από την 1985 Program collection. Αυτή η σειρά εμπνέεται από διαχρονικά κομμάτια του brand, αναδιαμορφωμένα και κατασκευασμένα από οργανικό, ανακυκλώσιμο βαμβάκι. Το κλασικό polo μπλουζάκι με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό μπλε, κόκκινου και λευκού δημιουργεί μια άκρως νοσταλγική αίσθηση.

 

 

Εν όψει του επερχόμενου “Wonder: The World Tour” που θα πραγματοποιήσει ο Shawn Mendes, το fashion brand πρόκειται να διαθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια για τη δημιουργία του “Sustainability & Tour Greening Program“.

 

 

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 50% ανά show, σε σύγκριση με το tour του 2019, επαναχρησιμοποιώντας το πλεόνασμα των εκπομπών. Όλα τα ρούχα του Shawn Mendes θα είναι custom, σχεδιασμένα από τον Tommy Hilfiger και διακοσμημένα από υφάσματα σε στοκ.

 

Wastes Nothing and Welcomes All!

Τέλος, πρόκειται στις αρχές του 2023 να κυκλοφορήσει μία ακόμη καμπάνια του fashion brand σε συνεργασία με τον διάσημο τραγουδιστή. Θα αποτελεί κομμάτι του γενικότερου οράματος του Tommy Hilfiger για ανακυκλώσιμες καινοτομίες. Το πρόγραμμα “Wastes Nothing and Welcomes All” στοχεύει στη συνολική αλλαγή της προσέγγισης του brand, σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση των ρούχων.

 

Μάθετε περισσότερα για τις παραπάνω ενέργειες και την καμπάνια με τον Shawn Mendes εδώ

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath