Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Gemma Chan θα υποδυθεί την Anna May Wong

Η Gemma Chan θα υποδυθεί την Anna May Wong

Gemma Chan

Η Anna May Wong, η πρώτη star του κινηματογράφου από την Κίνα, θα αποκτήσει τη δική της βιογραφική ταινία με πρωταγωνίστρια την Gemma Chan.

 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Gemma Chan και η Nina Yang Bongiovi ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Working Title Films για τη βιογραφική ταινία της Anna May Wong, της πρώτης star του κινηματογράφου από την Κίνα. Ο θεατρικός συγγραφέας David Henry Hwang θα αναλάβει την ηγεσία του σεναρίου. Το σενάριο θα βασίζεται στη βιογραφία του Graham Russell, Anna May Wong: From Laundryman’s Daughter to Hollywood Legend. Η ανιψιά της Wong, Anna Wong, θα ενταχθεί στην ομάδα σεναριογράφων, ως σύμβουλος.

 

“Η Anna May Wong ήταν πρωτοπόρος, είδωλο και γυναίκα μπροστά από την εποχή της. Το ταλέντο της και η εξερεύνηση της τέχνης της, τόσο εντός όσο και εκτός των ΗΠΑ, ήταν πρωτοποριακή. Kαι οι προκλήσεις και οι προκαταλήψεις που αντιμετώπισε στις αρχές του 20ου αιώνα, ως ηθοποιός, μιλούν απευθείας στις συζητήσεις και στον κόσμο που περιηγούμαστε σήμερα”, δήλωσε η Gemma Chan.

 

 

“Είμαι χαρούμενη που θα χτίσω την κληρονομιά της θείας μου με την Gemma και τη Nina. Γυναίκες ηγέτες στην πρώτη γραμμή της αφήγησης. Η παρουσία της Anna May Wong στον αμερικανικό και παγκόσμιο κινηματογράφο ήταν η πρώτη του είδους της. Και η εκπροσώπησή της συνεχίζει να έχει απήχηση σήμερα. Είναι η ενσάρκωση της έμπνευσης για έγχρωμους καλλιτέχνες”, δήλωσε η Anna Wong.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.