Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Bella Hadid είναι η βασίλισσα των 00s

Η Bella Hadid είναι η βασίλισσα των 00s

Bella Hadid

Το supermodel Bella Hadid κυβερνάει το street style, ως η απόλυτη βασίλισσα της δεκαετίας των 00s.

 

 

Εδώ και αρκετό καιρό οι αδερφές Hadid απασχολούν πολύ τον κόσμο της μόδας. Αμέτρητες και ποικίλες φωτογραφήσεις, εξώφυλλα και χιλιάδες χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Όπως είναι φυσικό, τα supermodels έχουν αναπτύξει μία προσωπική και υψηλή αίσθηση του styling. Οι street style εμφανίσεις τους σίγουρα αποτελούν μεγάλη έμπνευση. Εμείς ξεχωρίζουμε λίγο παραπάνω το στυλ της Bella Hadid, διότι καταφέρνει να είναι πάντα πιο ευφάνταστο, πρωτοποριακό και δημιουργικό. Το μοντέλο θεωρείται από πάρα πολλούς ως η βασίλισσα των 00s. Απογειώνει καλύτερα από τον καθένα τα trends εκείνης της εποχής, βάζοντας και δικές τις πινελιές.

 

 

Η ίδια συνδυάζει την αγάπη της για τα πιο sportwear ρούχα με δημοφιλή συλλεκτικά κομμάτια, όπως μπότες με τετράγωνη μύτη και τσάντες ώμου από vintage συλλογές Jean Paul Gaultier. Λατρεύει τα jeans, τα low raised cargo pants, τα γυαλιά τύπου Matrix και τα biker shorts. Το στυλ της είναι ιδιαίτερο και risky, αλλά πάντα προσεγμένο. Μπορεί να φορέσει τέλεια, για παράδειγμα, μία αθλητική hoodie με μία ριγέ midi skirt. Αξιοσημείωτη είναι και η επιλογή διαφορετικών και όχι τόσο γνωστών σχεδιαστών. Υποστηρίζει brands από όλον τον κόσμο και πειραματίζεται συνεχώς. Η Bella Hadid αποτελεί ιδανικό παράδειγμα του vibe “φοράω ό,τι μου αρέσει και με κάνει να αισθάνομαι όμορφα”. Και σίγουρα αξίζει να την ακολουθήσουμε.

 

 

Δείτε μερικές φανταστικές εμφανίσεις της Bella Hadid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.