Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Sharon Stone στον κόσμο της DC

Η Sharon Stone στον κόσμο της DC

Sharon Stone

Η ηθοποιός Sharon Stone μπαίνει στον κόσμο της DC, με έναν ρόλο που γράφτηκε ειδικά για εκείνη.

 

Η καινούργια ταινία της Sharon Stone θα έχει άρωμα comics. Το τελευταίο project που ανέλαβε ανήκει στον κόσμο της DC και ο ρόλος γράφτηκε αποκλειστικά για την ίδια. Πρόκειται για την ταινία Blue Beetle, στην οποία η φημισμένη ηθοποιός θα υποδυθεί την Victoria Kord. Είναι η δεύτερη φορά που θα δούμε την Sharon σε ρόλο villain. Η πρώτη ήταν το 2014, στην Catwoman, όπου υποδύθηκε την Laurel Hedare. Σε αυτήν την ταινία υποθέτουμε ότι η Stone θα είναι ο εχθρός της Bruna Marquezine, η οποία κρατά τον βασικό γυναικείο ρόλο.

 

 

Μαζί με τη Sharon Stone, θα δούμε για πρώτη φορά τον Max Trujilo ως Carapax, ο Ανίκητος Άνθρωπος. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Xolo Maridueñ, o οποίος θα υποδυθεί τον Jamie Reyes, το alter ego του Blue Beetle, έναν τιμωρό που έχει ένα μόσχευμα σκαραβαίου στη σπονδυλική του στήλη, το οποίο του δίνει υπερδυνάμεις και τη δυνατότητα να εκλύει blue energy. Στην ταινία συμμετέχουν και οι Belissa Escobedo και Harvey Guillén.

 

Η ταινία Blue Beetle πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2023. Αναμένουμε να δούμε (ξανά) τη Sharon Stone σε ρόλο super ηρωίδας και villain.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.