Home / Beauty  / Η Foreo ανακαλύπτει τα beauty trends του 2022

Η Foreo ανακαλύπτει τα beauty trends του 2022

Ποια είναι τα beauty trends του 2022, τα οποία μας καλεί να ανακαλύψουμε η Foreo;

 

Η φυσική εμφάνιση, οι βιώσιμες λύσεις και τα rituals ομορφιάς στο σπίτι αποτελούν τους παράγοντες, που θα επηρεάσουν τα beauty trends του 2022. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, το νέο έτος φέρνει την αφύπνιση. Έννοιες, όπως διασκέδαση, τεχνολογία, ηθική, περιβάλλον και ενσωμάτωση, θα αποτελέσουν τον θεμέλιο λίθο στον κόσμο της ομορφιάς. Αυτά επιθυμεί να ανακαλύψει και η Foreo.

 

 

Ποιες θα είναι οι επικρατέστερες τάσεις; Ποιες οι επιλογές των αγοραστών και πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον της βιομηχανίας; Η πράσινη τάση είναι η κυρίαρχη, η οποία φέρει βιώσιμες επιλογές και γίνεται με γνώμονα την επιθυμία για αυθεντική, περιεκτική και ολοκληρωμένη ομορφιά. Ένα ακόμη trend, που κάνει την εμφάνισή του, είναι το Total Wellness με έμφαση στο self care. Οι καταναλωτές θα επιλέγουν συνειδητοποιημένα λιγότερα προϊόντα, αλλά υψηλής απόδοσης.

 

Foreo

 

Η επιθυμία για spa στο σπίτι παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, αναζητούμε λύσεις, για να αντιμετωπιστούν οι βλαβερές επιπτώσεις του μπλε φωτός, από τα κινητά και τις οθόνες. Συσκευές μασάζ καθαρισμού προσώπου, συσκευές τόνωσης προσώπου και γυμναστικής προσώπου, συσκευές εφαρμογής περιποίησης δέρματος υψηλής τεχνολογίας: αυτές είναι μερικές από τις λύσεις περιποίησης προσώπου “κατ’ οίκον“, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσωποποίηση, τη βελτιστοποιημένη απόδοση, την ευκολία χρήσης, τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα.

 

 

Με μια πρόταση οι τάσεις που ανακάλυψε η Foreo. Συσκευές υψηλής απόδοσης για ένα ολοένα πιο απαιτητικό, προσεκτικό και «συνειδητό» καταναλωτικό κοινό, με βλέμμα στο μέλλον. Στα ίδια μονοπάτια κινούνται και οι εξελίξεις για το μακιγιάζ. Μέσα σε ένα φυσικό και βιώσιμο πλαίσιο, θα αναπτυχθούν συστατικά υψηλής απόδοσης και θα δοθεί έμφαση στο να συνδεθεί η περιποίηση με το μακιγιάζ.

 

 

Ανακαλύψτε τα beauty products του brand εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.