Home / Beauty  / Η Foreo προσφέρει την απόλυτη τελετουργία ομορφιάς για το φθινόπωρο!

Η Foreo προσφέρει την απόλυτη τελετουργία ομορφιάς για το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο έφτασε και η διάθεση μας γίνεται όλο και πιο cozy. Η Foreo δημιούργησε μια φθινοπωρινή τελετουργία ομορφιάς για ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Foreo strikes again! Το σουηδικό brand φροντίζει για το φθινοπωρινό skin care σας, προσφέροντας την απόλυτη τελετουργία ομορφιάς. Θα σας κάνει να ερωτευθείτε την επιδερμίδα σας και θα της χαρίσει ενυδάτωση, λάμψη και ανανέωση.

 

 

Με τη συσκευασία UFO 2 θα αποκτήσετε μια υψηλής τεχνολογίας θεραπεία μάσκας, την οποία θα κάνετε εύκολα στο σπίτι. Από τους τονωτικούς παλμούς Tsonic, μέχρι τα LED Lights σε 8 χρώματα που ικανοποιούν κάθε ανάγκη, το UFO 2 προσφέρει ότι χρειάζεται ακόμα και η πιο απαιτητική beauty guru για χαλάρωση και extra περιποίηση.

Με τα πρώτα κρύα να κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά, το UFO 2 διαθέτει κι ένα ακόμα ‘συστατικό επιτυχίας’ που το καθιστά το ιδανικό beauty gadget της σεζόν. Tη λειτουργία θερμοθεραπείας, η οποία εμπλουτίζει μία ευχάριστη ζεστασιά στην επιδερμίδα και ενδείκνυται ως πρώτο step για ένα χαλαρωτικό ritual έπειτα από μία κουραστική ημέρα.

 

 

Αυτό που θα ολοκληρώσει τις λειτουργίες του UFO 2 και θα τις απογειώσει είναι οι μάσκες Farm to Face. Δερματολογικά ελεγμένες με φυσικά συστατικά μυρίζουν υπέροχα και θα χαρίσουν ασυναγώνιστη λάμψη στην επιδερμίδα. Μια από τις καλύτερες είναι αυτή με το μέλι, η Manuka Honey.

 

Βρείτε τα beauty products της Foreo εδώ ή στα Sephora.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.