Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Beyoncé λανσάρει το δικό της hair care brand!

Η Beyoncé λανσάρει το δικό της hair care brand!

η Beyoncé
Μετά από σχεδόν έναν χρόνο από την αποκάλυψη της δημιουργίας του hair care brand της, η Beyoncé ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Cécred!

 

Τα μαλλιά είναι ιερά”, δήλωσε η Beyoncé στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram, ανακοινώνοντας έτσι το λανσάρισμα του νέου της hair care brand με το όνομα Cécred. Μπορεί να μην υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το λανσάρισμα, ωστόσο το teaser που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Cécred μάς δίνει μία μικρή γεύση από αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.

 

 

Το teaser, αλλά και το site του Cécred, δείχνουν μαύρες γυναίκες να περιποιούνται τα μαλλιά τους,.όποτε υποθέτουμε ότι το hair care brand της Beyoncé θα εξειδικεύεται στη φροντίδα και την περιποίηση των afro μαλλιών. Η Beyoncé είχε ήδη ανακοινώσει το επιχειρηματικό της εγχείρημα περίπου πριν έναν χρόνο, μοιράζοντας στο κοινό της μία φωτογραφία με εκείνη να ετοιμάζεται μπροστά σε έναν καθρέφτη, αλλά και μία ακόμα, από την παιδική της ηλικία. Εκτός από τις δύο φωτογραφίες, το post περιελάμβανε και ένα προσωπικό σημείωμα από την καλλιτέχνιδα.

 

 

Πόσοι από εσάς θα ήξεραν ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν το σκούπισμα μαλλιών στο κομμωτήριο της μαμάς μου;.Οι Destiny’s Child ξεκίνησαν κάνοντας εμφανίσεις για πελάτες ενώ έφτιαχναν τα μαλλιά τους. Ήμουν εκτεθειμένη σε τόσα πολλά διαφορετικά είδη επιχειρηματιών γυναικών στο κομμωτήριό της. Είδα από πρώτο χέρι πώς οι τρόποι που φροντίζουμε και γιορτάζουμε τα μαλλιά μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ψυχή μας. Την παρακολούθησα να φροντίζει και να εξυπηρετεί τόσες πολλές γυναίκες. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό που δημιουργώ!”Beyoncé

 

cecred.com

Κεντρική φωτογραφία: @beyonce/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada