Home / Cozyhome  / Η ντελικάτη συλλογή της Ana Basoc για τη SpaghettiWall

Η ντελικάτη συλλογή της Ana Basoc για τη SpaghettiWall

Η Ana Basoc φιλοτέχνησε μια μοναδική συλλογή από ταπετσαρίες-έργα τέχνης για λογαριασμό της SpaghettiWall και μας μαγεύει.

Ο κόσμος της Ana Basoc είναι γεμάτος χρώματα και αντιθέσεις, λουλούδια, pop εμπνεύσεις, κήπους της Εδέμ και προτάσεις για ταξίδια. Η ίδια προσπαθεί πάντα να βλέπει τα πράγματα από ασυνήθιστες οπτικές γωνίες,. ανακαλύπτοντας νέα κλειδιά για την ερμηνεία της πραγματικότητας.

 

Αυτή τη φορά σχεδίασε μια μοναδική συλλογή από ταπετσαρίες για το brand SpaghettiWall,.μαγικές εικόνες με  απαλά, ρομαντικά χαρακτηριστικά,.που καλύπτουν τους τοίχους με κομψότητα και σκηνικά γεμάτα ευαισθησία και κομψότητα.

 

“Meadow” graphic in Peach Fuzz color

 

Η πρόσφατη συλλογή “Wonderlust” επαναλαμβάνει αυτόν τον μοναδικό στιλιστικό κώδικα, με τον οποίο η γραφίστρια είχε ήδη υπογράψει πολλά θέματα για το brand, ξεκινώντας τη συνεργασία από το ντεμπούτο της  SpaghettiWall το 2019: παραδείγματα είναι τα “Herbal”, “Fragrance”, “MirrorFlower”, “WaterMoon” ,”Meadow”  και  “Flower Serenade”, με τη γυναικεία ποιητική της, την αναπαράσταση ανθισμένων χωραφιών την άνοιξη κ.ά.

 

“Palm Springs” graphic

 

Αυτά τα γραφιστικά, καθένα από τα οποία είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές και μπορεί να εκτυπωθεί σε πολύ υψηλή ανάλυση σε διαφορετικά μέσα,.καθορίζουν την υπογραφή της Ana Basoc, η οποία με τη σειρά “Wonderlust”, εξελίσσεται με μεγαλύτερη ένταση. Μέσα σε αυτήν, το θέμα “Eden” είναι το πιο αντιπροσωπευτικό,.με την απεικόνιση ενός ειδυλλιακού κήπου,.όπου η φύση δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γαλήνης. Με βάση μια εκλεπτυσμένη έννοια συμμετρίας,.η εικόνα έχει το ανάλογο μέγεθος με βάση τον τοίχο στον οποίο εφαρμόζεται.

 

“Pop Sunset” graphic

 

Το “Flower Thief” είναι ένα ονειρικό καλειδοσκόπιο, το “Bloom vibration“. καταλαμβάνει το θέμα της ανθοφορίας, αλλά το αναπαράγει σε μια βάση με υφή σαν ύφασμα, το “Pop Sunset” και το “Palm Spring”.ερμηνεύουν εκ νέου αστικά τοπία και περιβάλλοντα, κάτω από τον φακό των αποκορεσμένων χρωμάτων. φίλτρα. Ανάμεσα σε κομψές δισδιάστατες αυλές, φωτογραφικές λήψεις που μετατρέπονται σε καλλιτεχνικές προτάσεις. και βοτανικά αφιερώματα, η Ana Basoc φέρνει μια ελαφριά ευαισθησία στις ταπετσαρίες και εμπλουτίζει τον κατάλογο της SpaghettiWall με μια επιλογή εκστατικών θεμάτων, προσαρμόσιμων σε αποχρώσεις κατόπιν αιτήματος.

 

“Flower Thief” graphic

 

spaghettiwall.it

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath