Home / Fashion  / Η καινούργια Pre Fall συλλογή της Balenciaga είναι all about the 90s

Η καινούργια Pre Fall συλλογή της Balenciaga είναι all about the 90s

Ο Demna Gvasalia μάς ταξιδεύει πίσω στα 90s, παρουσιάζοντας την καινούργια Pre Fall collection του οίκου Balenciaga, για το επόμενο έτος.

 

Ακόμα και αν το φθινόπωρο του 2021 μάς αποχαιρέτησε πριν λίγες μέρες, ο οίκος Balenciaga μάς προετοιμάζει για το επόμενο, φέρνοντας νοσταλγία και στιλ. Ο Demna Gvasalia μάς ταξιδεύει με τις καινούργιες του δημιουργίες στην τιμημένη δεκαετία των 90s. Για τον ίδιο είναι η δεκαετία που τον έκανε να αγαπήσει τη μόδα και να αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα.

 

“Οι άνθρωποι γοητεύονται από αυτήν την εποχή, γιατί δεν μπορούν να γνωρίζουν τα πάντα από τότε. Υπάρχουν ακόμα καλά κρυμμένα μυστικά, κάτι που ίσως δε θα συμβεί με τη δικιά μας, λόγω των social media. Η μόδα τότε ήταν πιο dirty, πιο ugly, αλλά πολύ πιο διασκεδαστική. Δεν ήταν φιλτραρισμένη και “τέλεια”, όπως φαίνεται να είναι τώρα”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

Η σειρά είναι vintage inspired και επικεντρώνεται στο αγαπημένο χρώμα του Demna, το μαύρο, βασικό μέρος της αισθητικής του οίκου. Παλτό σε σχήμα καμπάνας, φαρδιά παντελόνια, κομψά φορέματα και μακριά T-shirt. Την κυριαρχία του μαύρου σπάει ένα κίτρινο tweed φόρεμα και ένα total floral. Την τιμητική τους έχουν και τα denim styles, ξεχωρίζοντας ένα denim jacket και ένα dark blue flared jeans.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.