Home / Fashion  / Πώς να φορέσετε τις knee-high μπότες σας!

Πώς να φορέσετε τις knee-high μπότες σας!

knee-high μπότες

Βασικό και hero piece item της γκαρνταρόμπας σας. Οι knee-high μπότες είναι από πιο essentials, αλλά πώς μπορούμε να τις συνδυάσουμε;

 

 

 

Ακόμα και στα πιο basic items μπορούμε να κάνουμε στιλιστικά “λάθη” ή να νιώθουμε ότι δεν έχουμε καμία έμπνευση. Οι knee-high μπότες μπορεί να είναι από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά δε σημαίνει ότι μπορούν να φορεθούν το ίδιο τέλεια με όλα! Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που είναι σίγουρα πιο trending. Για παράδειγμα, με ένα baggy jean ή με μία maxi φούστα είναι προτιμότερο να φορέσετε κάποιο από τα μποτάκια σας. Οι μπότες θα αναδείξουν τέλεια τις midi γραμμές, ιδικά αυτές που έχουν σκίσιμο, και φυσικά τις mini, φούστες και φορέματα.

 

 

Κάποια από τα παντελόνια σας, αυτά που είναι πιο straight ή A γραμμή, μπορούν να “μπουν” μέσα από τις μπότες και να δώσουν έναν vintage χαρακτήρα στο look σας. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και τα jean σας, για ένα πιο elevated minimal look. Οι βερμούδες φοριούνται υπέροχα, ακόμα και τους κρύους μήνες, με knee high μπότες. Ιδανικά στοιχεία για ένα tailored look με baggy blazer ή γιλέκο.

 

 

Για ένα πιο αισθησιακό και θηλυκό αποτέλεσμα, προτείνουμε ένα καλσόν με print. Απλά θα πρέπει να προσέξετε να ταιριάζει χρωματικά. Slip dresses, knit dresses και shirt dresses θα αναδειχθούν φανταστικά με αυτές τις μπότες. Μία ακόμα υπέροχη επιλογή είναι και τα jumpsuits. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και layering. Π.χ. Φορέστε μαύρες δερμάτινες μπότες και μία μαύρη δερμάτινη φούστα που θα φτάνει μέχρι το τέλος της μπότας.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.