Home / Good Life  / Art & Culture  / 5 ταινίες που παίζουν τώρα και αξίζει σίγουρα να δεις!

5 ταινίες που παίζουν τώρα και αξίζει σίγουρα να δεις!

Οι κινηματογραφικές αίθουσες προβάλλουν οσκαρικές ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις! Αυτές είναι οι 5 ταινίες που συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

 

Λίγο πριν πραγματοποιηθούν τα φετινά Oscars κάθε σινεφίλ και μη μπορεί να παρακολουθήσει τις ταινίες που είναι υποψήφιες ως καλύτερες! Έχοντας μία ολοκληρωμένη άποψη θα δεις αν η δική σου άποψη συνάδει με αυτήν της Ακαδημίας του Κινηματογράφου! Ποιες είναι οι 5 ταινίες που παίζουν τώρα στις αίθουσες και είναι υποψήφιες για Best Picture;

 

Everything everywhere all at once

Η κουρασμένη Έβελυν παλεύει με οικονομικά και οικογενειακά θέματα. Ξαφνικά της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, ξεκινώντας μία διασκεδαστική και συναισθηματική περιπέτεια.

 

Tár

Η Lydia Tár είναι μία από τις μεγαλύτερες αρχιμουσικούς στη Γερμανία. Η ταινία αφηγείται στην καθημερινή ζωή της κατά την περίοδο ηχογράφησης μίας πολύ σημαντικής δουλειάς, ενώ η καλλιτέχνης μπλέκεται σε ένα σκάνδαλο.

 

Women Talking

Ταξιδεύουμε 13 χρόνια πριν σε μία γυναικεία θρησκευτική κοινότητα. Μία ομάδα γυναικών, μέσα από διαφωνίες, προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ξεφύγουν από μία βίαιη πραγματικότητα. Με σύμμαχο την πίστη τους πρέπει να βρουν έναν τρόπο να δημιουργήσουν έναν καλύτερο τρόπο για αυτές και τα παιδιά τους.

 

The Banshees of Inisherin

Δυο παιδικοί φίλοι βρίσκονται σε μία αδιέξοδη κατάσταση όταν ένας από τους δύο θέλει να διακόψει τη φιλία τους. Το περιβάλλον γύρω τους προσπαθεί να λύσει την κατάσταση, αλλά τα γεγονότα κλιμακώνονται και οι συνέπειες είναι καταιγιστικές.

 

Triangle of sadness

Μία ακόμα ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Ένα ζευγάρι μοντέλων πηγαίνει ταξίδι με ένα γιότ μαζί με περίεργους και πλούσιους πελάτες. Όταν το σκάφος βυθιστεί θα βρεθούν σε ένα ερημικό νησί, με μία διαφορετική τάξη πραγμάτων.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.