Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η μαεστρική Cate Blanchett!

Η μαεστρική Cate Blanchett!

Blanchett

Όπως όλα δείχνουν η Cate Blanchett είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει ένα ακόμη Oscar! Τι είναι αυτό που την έχει κάνει να έχει κερδίσει το παιχνίδι της υποκριτικής;

 

Είναι κάποιοι άνθρωποι που γεμίζουν ένα δωμάτιο όταν μπαίνουν σε αυτό. Που δίνουν έναν άλλο αέρα στα πράγματα με τα οποία καταπιάνονται. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άρτιοι ηθοποιοί, αλλά οι καλλιτέχνες που μπορούν να μαγνητίσουν τους πάντες δεν είναι τόσοι. Σε κάθε ταινία, καμπάνια ή κόκκινο χαλί που έχω δει να είναι παρούσα η Cate Blanchett πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται το πόσο χαρισματική είναι αυτή η γυναίκα. Το vibe που αποπνέει, ο τρόπος που ερμηνεύει, κινείται ή κοιτάζει, προσδίδει πάντα ένα πετυχημένο αποτέλεσμα. Μία φράση με την οποία θα τη χαρακτήριζα; Ήρεμη δύναμη!

 

 

Γαλήνιο βλέμμα και ταλέντο που πάντα επαινείται. Κάθε της ταινία έχει και από κάτι διαφορετικό να σου δώσει και ένα διαφορετικό της εαυτό να ανακαλύψεις. Πάντα την ξεχώριζα μέσα από τα Lord of the rings, Aviator, Blue Jasmine, Carol Thor Ragnarok, I’m not there, Elizabeth και Nightmare Alley. Τώρα όλοι μιλούν για την τελευταία της ταινία, το Tár, στην οποία έδωσε μία μαεστρική ερμηνεία, που όλοι πιστεύουν ότι θα της δώσει το τρίτο της Oscar.

 

 

Ωστόσο, η ίδια καταβάλλει το ίδιο ενδιαφέρον όχι μόνο στο κινηματογραφικό της έργο, αλλά και στο φιλανθρωπικό. Δηλώνει και είναι ακτιβίστρια και φεμινίστρια, όντας μέλος και εκπρόσωπος μερικών από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Έχει τρία επίσημα διδακτορικά! Η πατρίδα της, η Αυστραλία, έκανε ένα γραμματόσημο με τη φωτογραφία της για να την τιμήσει.

 

 
Λατρεύει να δημιουργεί λίστες για οτιδήποτε, είναι fan του ανδρόγυνου στυλ, θέλει να επιστρέψει ξανά στο θέατρο και έχει αδυναμία στα παιδιά της.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.