Home / Fashion  / Celebrity Style  / Όλες οι glam εμφανίσεις στο Wearable Art Gala 2022!

Όλες οι glam εμφανίσεις στο Wearable Art Gala 2022!

Wearable Art Gala
Το Wearable Art Gala 2022 γιόρτασε τα 5 χρόνια του Waco Theater Center με μία από τις πιο λαμπερές βραδιές! Με τη θεματική Harlem Nghts, το Gala αποθέωσε τη μόδα του Old Hollywood. Δείτε, παρακάτω, μερικές από τις πιο glam εμφανίσεις των celebrities, που έδωσαν το παρών σε αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά.

 

Το Wearable Art Gala πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά, με διοργανωτές την Tina Knowles-Lawson και τον Richard Lawson. Κάθε χρόνο, αυτό το μοναδικό Gala έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά, που έχουν ανάγκη, να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Φέτος, η θεματική της βραδιάς ήταν τα Harlem Nights. Μέσω αυτής της ιδιαίτερης θεματικής, ζήσαμε ξανά την ιστορία του Harlem και γιορτάσαμε τη μόδα των δεκαετιών από το ’20 μέχρι και το ’50, μέσα σε μία φαντασμαγορική βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις. Μάλιστα, πηγή έμπνευσης για το Wearable Art Gala ήταν οι κλασικές ταινίες Harlem Nights” και Cotton Club”. Το φετινό Gala είχε ως στόχο να αναδείξει την καλλιτεχνική κληρονομιά του Old Hollywood, φέρνοντας το Harlem στο Los Angeles.

 

Ως μαύροι, κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά… όλα είναι με μεράκι”, είπε η Tina Knowles-Lawson. “Είμαστε μόδα. Αυτό είναι ένα τόσο μεγάλο μέρος του Gala και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα αναδείκνυε την τέχνη. Θέλουμε τα πάντα να είναι τέχνη.”

 

Star του φετινού Gala ήταν -για ακόμα μία φορά- η Beyonce! Με τη λαμπερή της εμφάνιση, η Queen B κατάφερε να φέρει τη μαγεία του Old Hollywood στο κόκκινο χαλί του Gala, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις.

 

 

Δείτε, παρακάτω, μερικές από τις πιο glam εμφανίσεις στο red carpet του Wearable Art Gala 2022!

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CkFG4bVrge0/

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Beyonce/Instagram

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada