Home / Good Life  / Το World of Beer Festival έρχεται στην Αθήνα!

Το World of Beer Festival έρχεται στην Αθήνα!

World of Beer Festival

Are you ready to drink beer, dance & have fun? Το World of Beer Festival έρχεται τον Μάιο στην Τεχνόπολη της Αθήνας!

 

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών θα φιλοξενήσει μία μεγάλη και φανταστική γιορτή! Το World of Beer Festival έρχεται στην πρωτεύουσα για να γιορτάσει τον λατρεμένο ζύθο! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερες από.1.000 ετικέτες που έρχονται από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θα βρείτε μπίρες κάθε είδους! Lager, ale, dinkel, abbey, καθώς και non alcohol, για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι δροσιστικό χωρίς αλκοόλ. Ωστόσο, το festival κρύβει και άλλες εκπλήξεις! Τι άλλο θα απολαύσουν οι επισκέπτες;

Εξαιρετικές street food επιλογές και όχι μόνο! Το World of Beer Festival έχει ετοιμάσει και games area, με επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, παιχνίδια δύναμης και air hockey! Kαι οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί! Τρεις μοναδικές θεματικές μουσικές βραδιές με έντεχνο, ροκ και ποπ ολοκληρώνουν τις μοναδικές ημέρες του φεστιβάλ! Το stage θα πάρει “φωτιά” χάρη στους: Γιαγκίνηδες, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κώστα Μακεδόνα, Μύρωνα Στρατή, Πέννυ Μπαλτατζή, Μπλε, Κίτρινα Ποδήλατα και πολλούς ακόμα DJs και μουσικούς!

Πέρα από το φαγητό, το παιχνίδι και τη μουσική, ο κόσμος της μπίρας συνδέεται άμεσα και με το χιούμορ. Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος στήνουν stand up comedy στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης! Κλείστε εισιτήρια στο more.com και μπείτε στο official site του festival για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.