Home / Fashion  / Η Isabella Rossellini έκλεισε το show της Pucci

Η Isabella Rossellini έκλεισε το show της Pucci

Isabella Rossellini
Η Pucci παρουσίασε την S/S ’24 συλλογή της στο Palazzo Altemps της Emerald City. Με την ονομασία “Very Vivara”, η creative director του brand, Camille Miceli, θέλησε να εξυμνήσει την ιστορία της Pucci, φέρνοντας από το παρελθόν το εμβληματικό μοτίβο Vivara.

 

Τα πολύχρωμα μοτίβα-εμπνευσμένα από την ανεμελιά της Μεσογείου, για την οποία φημίζεται το brandδεν ήταν τα μόνα που έκλεψαν την παράσταση στο show της Pucci. Ακολουθώντας το όραμα της Miceli, ο οίκος ολοκλήρωσε το ανοιξιάτικο show του με μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του κινηματογράφου. Η Isabella Rossellini έκλεισε την επίδειξη,.φέρνοντας το μεγαλείο των 90s στο Palazzo Altemps.

 

 

Η Isabella Rossellini εμφανίστηκε με ένα αέρινο φόρεμα, πάνω στο οποίο.πρωταγωνιστούσε το iconic Vivara print του brand. Η εμφάνιση της ηθοποιού ήταν εμπνευσμένη από το εξώφυλλο της ίδιας για την ιταλική Vogue στα 90s,.φωτογραφημένο από τον Steven Meisel, στο οποίο η Rossellini πόζαρε μπροστά από το μοτίβο Vivara.

 

Εκτός από τα prints και τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων, η συλλογή Very Vivara παρουσίασε μια σειρά.από νέες σιλουέτες, μεταξωτά φορέματα, ασύμμετρα tops και αέρινες φούστες. Από την άλλη πλευρά, στην κατηγορία των swimwear πρωταγωνιστούν τα κρόσσια και τα ιδιαίτερα.cut-outs, ενώ τα αξεσουάρ παρουσιάστηκαν σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερες υφές.

 

Pucci

Pucci

 

Η επίδειξη για τη νέα συλλογή έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά από την παρουσίαση της καμπάνιας “Very Vivara”,.με τον φωτογράφο της καμπάνιας Mario Sorrenti να αποθανατίζει την Vittoria Ceretti φορώντας το εμβληματικό print του brand.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada