Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το tour της Ariana Grande έγινε ταινία!

Το tour της Ariana Grande έγινε ταινία!

Η διάσημη τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με το Netflix, την νέα της ταινία για την περιοδεία της, με τίτλο “Excuse me, I love you”.

 

 

Οι υποψίες για την δημιουργία ενός film ξεκίνησαν από ένα post της Ariana στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. H ίδια ανέβασε τρεις φωτογραφίες από την περιοδεία της το 2019 με τίτλο “Sweetener”, η οποία διήρκησε από τον Μάρτιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, και έκανε tag το Netflix. Η εταιρεία της απάντησε από τον δικό της λογαριασμό με ένα τραγούδι από το tour, το “R.E.M” και την ίδια στιγμή οι fans της ενθουσιάστηκαν με την επικείμενη συνεργασία τους.

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από το Instagram της Ariana, αλλά και του Netflix. Το “Excuse me, I love you” θα προβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου, ένα χρόνο ακριβώς από τη λήξη της περιοδείας. Η τραγουδίστρια βλέπει αυτήν την ταινία ως ευκαιρία να μοιραστεί και να γιορτάσει με τους fans της μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής και της καριέρας της. Είναι ένα γράμμα αγάπης, όπως το ονομάζει η ίδια, ως ένα ευχαριστώ για όσα της έχουν δώσει και ως απάντηση στην τεράστια αγάπη που έχει λάβει.

 

 Μη χάσετε το “Excuse me, I love you”  στις 21 Δεκεμβρίου.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.