Home / Good Life  / Ο The Weeknd δημιούργησε το δικό του coffee brand!

Ο The Weeknd δημιούργησε το δικό του coffee brand!

Θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του από την Αιθιοπία και τη μητέρα του, ο The Weeknd μάς παρουσιάζει το δικό του coffee brand.

 

 

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο The Weeknd μάς παρουσίασε το νέο του επαγγελματικό βήμα. Το coffee brand Samra Origins, όπου Samra είναι το όνομα της μητέρας του, θέλοντας να την τιμήσει. Παράλληλα τιμάει και τη χώρα καταγωγής της. Ακόμα και αν ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε τον Καναδά, οι γονείς του κατάγονται από την Αιθιοπία. Μία χώρα γνωστή για την παράδοση της στη δημιουργία καφέ. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τη Blue Bottle Coffee, αναδεικνύοντας και την αγάπη που έχει ο ίδιος για τον καφέ.

 

 

“Η κουλτούρα της Αιθιοπίας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ταυτότητάς μου και είμαι πολύ περήφανος που συνεργάζομαι με την Blue Bottle για να αναδείξουμε τις παραδόσεις, τις αξίες και φυσικά τον καφέ της χώρας. Μεγαλώνοντας, έβλεπα τη μητέρα μου να μου δείχνει την “Buna Tetu” μια ιεροτελεστία από την Αιθιοπία, σχετικά με τον καφέ. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τις ρίζες μου και τι σημαίνει συλλογικότητα. Μου έμαθε πώς να τιμώ την καταγωγή μου. Εύχομαι η Samra Origins να εμπνεύσει περιέργεια και υποστήριξη προς τους ανθρώπους της Αιθιοπίας και να διαδώσουμε τη ζεστή και φιλική κουλτούρα αυτής της χώρας. Η Samra Origins είναι ένα project γεννημένο από πραγματικό πάθος”, δήλώσε ο καλλιτέχνης.

 

 

Η Samra Origins θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου, με τη σειρά να περιλαμβάνει ζεστά και παγωμένα ροφήματα. Ο The Weeknd και η Blue Bottle θα ενισχύσουν και ανθρωπιστικά έργα που πραγματοποιούνται στην Αιθιοπία.

Κεντρική φώτο: Blue Bottle Coffee/ twitter

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.