Home / Good Life  / Art & Culture  / Η σειρά Special Ops: Lioness φαίνεται πολύ δυνατή!

Η σειρά Special Ops: Lioness φαίνεται πολύ δυνατή!

Special Ops: Lioness

Η Paramount+ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη σειρά του Taylor Sheridan, το Special Ops: Lioness.

 

O Taylor Sheridan ετοιμάζει μία καινούργια σειρά, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα είναι πολύ δυνατή. H εταιρεία παραγωγής Paramount+ κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από το επερχόμενο κατασκοπευτικό thriller Special Ops: Lioness. Πρωταγωνιστές οι: Nicole Kidman, Zoe Saldana, Laysla de Oliviera και Morgan Freeman. Βασισμένη σε ένα πραγματικό πρόγραμμα της CIA, η σειρά ακολουθεί τη Cruz Manuelos (De Oliviera), μία σκληρή και παθιασμένη νεαρή πεζοναύτης. Στρατολογήθηκε για να ενταχθεί στην ομάδα της CIA, για να βοηθήσει στην κατάρριψη μίας τρομοκρατικής οργάνωσης από μέσα.

 

 

Η Zoe Saldana θα υποδυθεί τη Joe, την αρχηγό του προγράμματος, έχοντας αναλάβει την εκπαίδευση, τη διαχείριση και την καθοδήγηση των γυναικών μυστικών πρακτόρων. Όσον αφορά στον ρόλο της Nicole Kidman, η ίδια θα υποδυθεί την Kaitlyn Maede, μία βετεράνα επόπτης της CIA, που παλεύει να βρει ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της. Ο Morgan Freeman, έχει ανακοινωθεί ως ο Υπουργός Εξωτερικών της ΗΠΑ. Το Cast συμπληρώνουν οι: Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan,.Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur, Hannah Love Lanier και Michael Kelly. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Stay tuned!

 

All photos source Paramount+

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.