Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Jacob Elordi είναι το νέο πρόσωπο της Bottega Veneta

Ο Jacob Elordi είναι το νέο πρόσωπο της Bottega Veneta

Είναι πια ο global ambassador της Bottega Veneta και οι θαυμάστριές του συμφωνούν  απόλυτα με την επιλογή του brand.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Jacob Elordi, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τη σειρά “Euphoria” του HBO, επιλέχθηκε ως ο νέος brand.ambassador της Bottega Veneta, εκπροσωπώντας τo brand σε καμπάνιες, κόκκινα χαλιά και δημόσιες εμφανίσεις.

 

 

Έχει κατακτήσει την καρδιά μας με τις καυτές street style εμφανίσεις του και φυσικά με τη συμμετοχή του στην τεράστια. επιτυχία του 2023, το “Saltburn”. Πλέον, θεωρείται ένα από τα  it-boys της μόδας, με μεγάλη επιρροή και είναι γνωστός. για τα κομμάτια που πάντα επιλέγει σε ρούχα και αξεσουάρ.

 

 

Ο Elordi είναι γνωστό ότι επιλέγει την Bottega Veneta για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί. Επομένως, η συγκεκριμένη. συνεργασία δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όσους έχουν παρακολουθήσει τις στυλιστικές του επιλογές.

 

 

Στη νέα καμπάνια ο ηθοποιός φοράει ένα πλεκτό με λαιμόκοψη σε σχήμα V σε ροζ  χρώμα, ενώ κοιτάζει την κάμερα κρατώντας τα χέρια του στο μέτωπό του, μιμούμενος μια αξιολάτρευτη φιγούρα κουνελιού!

 

Στη φετινή Milan Design Week η Bottega Veneta παρουσίασε την έκθεση.”On the rocks” σε συνεργασία με.την Cassina και το Fondation Le Corbusier. Σε δημιουργική σκηνοθεσία του Matthieu Blazy, η εγκατάσταση έδωσε νέα πνοή. στο LC14 TabouretCabanon, ένα μινιμαλιστικό αριστούργημα που δημιουργήθηκε αρχικά από τον Le Corbusier για την. καμπίνα του στην Κυανή Ακτή.

 

www.bottegaveneta.com

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath