Home / Family  / Η pet collection της Maxbone εμπνέεται από το Bridgerton!

Η pet collection της Maxbone εμπνέεται από το Bridgerton!

Maxbone
Η νέα pet collection της Maxbone συστήνει τα κατοικίδιά μας στον κύκλο της υψηλής κοινωνίας του Bridgerton.  

 

Έχοντας τελειώσει το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του Bridgerton,.η Maxbone μάς δίνει έναν ακόμα λόγο να περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο part της πετυχημένης σειράς του Netflix. Ανάμεσα στις δεκάδες συνεργασίες με το Bridgerton -όπως για παράδειγμα με την Bath & body works, τη Lush, την Pat McGrath και τα Kiko Milano- έρχεται να προστεθεί μία ακόμα. Η Bridgerton x Maxbone έρχεται να ενώσει τους λάτρεις των.κατοικιδίων με τους fans της πετυχημένης σειράς.  

 

Bridgerton

 

Η νέα συλλογή κατοικιδίων της Maxbone παρουσιάζει μία σειρά από ρούχα και αξεσουάρ για σκύλους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το high society των αρχών του 19ου αιώνα. Στη συλλογή πρωταγωνιστούν floral μοτίβα, χρυσές μέλισσες, αλλά και αστραφτερά μαργαριτάρια.  

 

Maxbone

 

Εκτός από τα αντικείμενα της συλλογής, εμπνευσμένη από το Bridgerton είναι και η καμπάνια της Maxbone. Μάλιστα, για τη φωτογράφηση επιλέχθηκαν pomeranias και corgis, ράτσες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προηγούμενες σεζόν της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια εμπνέεται από το κατοικίδιο της Kate Sarma, τον Newton, αλλά και από τα αγαπημένα πομεράνιανς της Βασίλισσας Charlotte.  

 

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα κομμάτια της σειράς στην επίσημη ιστοσελίδα της Mαxbone.  

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada