Home / Cozyhome  / Η Bottega Veneta παρουσιάζει την On the rocks έκθεση!

Η Bottega Veneta παρουσιάζει την On the rocks έκθεση!

On the rocks

Ενόψει της Milan Design Week η Bottega Veneta παρουσίασε την έκθεση.On the rocks” σε συνεργασία με την Cassina και το Fondation Le Corbusier.

 

Διανύουμε τη φετινή Milan Design Week! Πέρα από τα φανταστικά εκθέματα των designers μάς αρέσει να βλέπουμε και πώς το design ενώνεται και με άλλους κόσμους. Δεδομένου ότι το Μιλάνο είναι μία από τις γενέτειρες της μόδας, οι συνεργασίες με οίκους μόδας συμβαίνουν κάθε χρονιά. Φέτος, η Bottega Veneta παρουσίασε το installation με τίτλο “On the rocks”, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τα brands Cassina και Fondation Le Corbusier. Σε δημιουργική σκηνοθεσία του Matthieu Blazy, η εγκατάσταση δίνει νέα πνοή στο LC14 Tabouret. Cabanon, ένα μινιμαλιστικό αριστούργημα που δημιουργήθηκε αρχικά από τον Le Corbusier για την καμπίνα του στην Κυανή Ακτή.

Ο σχεδιασμός γνωστός για την απόλυτη απλότητα και τη λειτουργικότητά του, επαναπροσδιορίζεται τόσο όσον αφορά στο παραδοσιακό φινίρισμα απανθρακωμένου ξύλου, όσο και σε πολυτελή δερμάτινα. Ταυτόχρονα, επιδεικνύει την τεχνική intreccio της Bottega Veneta. Κάθε σκαμπό διαθέτει επιμήκη ανοίγματα για εύκολο χειρισμό, αρμούς χελιδονοουράς που τονίζουν την ξύλινη δομή και μια χρωματική παλέτα που προέρχεται από το φυσικό περιβάλλον του Le Cabanon.

Αυτή η συνεργασία όχι μόνο γιορτάζει το όραμα του. Le Corbusier, αλλά και ωθεί τα όρια της χειροτεχνίας με την ενσωμάτωση σύγχρονων καλλιτεχνικών μεθόδων. Το On the Rocks, που εμφανίζεται στο Palazzo San Fedele, που σύντομα θα είναι η έδρα της Bottega.Veneta, συνδυάζει την παραδοσιακή χειροτεχνία και τις σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού, προσφέροντας μια νέα προοπτική στα κλασικά στοιχεία.

On the rocks

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.