Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν!

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν!

Ο Brooklyn Beckham

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν το Σάββατο στο οικογενειακό κτήμα της νύφης στη Φλόριντα, με μία υπέροχη τελετή.

 

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο σε μία ειδυλλιακή τελετή στο οικογενειακό κτήμα της νύφης στη Φλόριντα. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2019 και ήθελαν να είναι ήδη παντρεμένοι, αλλά λόγω πανδημίας ήταν δύσκολο. Ο εορτασμός του γάμου συμπεριέλαβε και μία παραδοσιακή εβραϊκή τελετή την Παρασκευή. Η νύφη Nicola Peltz επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό νυφικό Valentino, σχεδιασμένο από τον Pierpaolo Piccioli. Επισκέφτηκε και το ατελιέ του οίκου στη Ρώμη, παρακολουθώντας τη διαδικασία δημιουργίας του από κοντά. Δήλωσε πώς ήταν μία πραγματικά όμορφη και συναρπαστική εμπειρία.

 

 

Η διάσημη οικογένεια Beckham μοιράστηκε στα social media στιγμές από τον γάμο, ευχόμενη τα καλύτερα στο ζεύγος. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν και οι Serena και Venus Williams και ο Gordon Ramsay. Ο πατέρας της Nikola Peltz ζήτησε από τους επισκέπτες να κάνουν δωρεές για να στηρίξουν την Ουκρανία, αντί να αγοράσουν δώρα γάμου. Στο τέλος της τελετής τραγούδησε για το ζευγάρι και ο Marc Antony. Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz έκαναν έναν ονειρεμένο γάμο και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

 

All photos source Instagram

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.