Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Josephine Skriver παντρεύτηκε τον Alexander DeLeon!

Η Josephine Skriver παντρεύτηκε τον Alexander DeLeon!

Το αγαπημένο ζευγάρι Josephine Skriver και Alexander DeLeon ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία πανέμορφη τελετή στο Μεξικό.

 

Το μοντέλο και ιδρύτρια του athletic brand Joja, Josephine Skriver, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, τραγουδιστή Alexander DeLeon. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν το μοντέλο άκουσε ένα album του καλλιτέχνη και έκανε ένα θετικό σχόλιο γι’ αυτό στο Twitter. Μετά από χρόνια σχέσης, ο Alexander της έκανε πρόταση γάμου κάτω από το βόρειο σέλας σε μία παγωμένη λίμνη στη Φινλανδία. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 2 Απριλίου στο Acre Resort στο Cabo San Lucas του Μεξικού.

 

 

Η νύφη, Josephine Skriver, φόρεσε ένα μαγικό custom made νυφικό από την Alberta Ferretti. Διάλεξε αυτόν τον οίκο, γιατί ήταν από τις πρώτες της πασαρέλες στην αρχή της καριέρας της. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το προηγούμενο βράδυ με party στην παραλία, με μουσικές και πυροτεχνήματα. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η τελετή με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Και οι δύο ήταν βαθιά συγκινημένοι κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Δήλωσαν ότι ήταν από τις καλύτερες μέρες της ζωής τους.

 

Κάθε λεπτομέρεια του γάμου ήταν πραγματικά ονειρεμένη. Φωτάκια, λευκά λουλούδια, φύση τριγύρω και ξύλινες λεπτομέρειες συνέθεσαν το μαγικό σκηνικό. Πολλά συγχαρητήρια στην Josephine Skriver και τον Alexander DeLeon!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.