Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Benedict Cumberbatch στην οικογένεια της Prada

Ο Benedict Cumberbatch στην οικογένεια της Prada

Benedict

Ο Benedict Cumberbatch είναι ο τελευταίος ηθοποιός που εντάχθηκε στην κινηματογραφική οικογένεια του οίκου Prada.

 

Ο οίκος Prada έχει επιστρατεύσει μερικά από τα hottest ονόματα του κινηματογράφου για τις τελευταίες καμπάνιες του. Η τελευταία προσθήκη είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Benedict Cumberbatch, με το πρώτο teaser να κυκλοφορεί χθες! Ο τίτλος των campaign series είναι Flower Tales, καθώς κάθε καλλιτέχνης έρχεται “αντιμέτωπος” με ένα λουλούδι. Ο Cumberbatch φοράει ένα παλτό της φθινοπωρινής συλλογής και φωτογραφίζεται με μία ορχιδέα. Μαζί του είναι και οι ηθοποιοί Kodi Smit- McPhee και Letitia Wright.

 

 

 

Ο κάθε ηθοποιός φωτογραφίζεται και με ένα διαφορετικό λουλούδι, φορώντας φυσικά Prada κομμάτια. Η νέα καμπάνια του Benedict Cumberbatch έρχεται να συμπληρώσει τις φανταστικές ανακοινώσεις του ηθοποιού. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα επιστρέψει το 2024 ως Doctor Strange, κάνοντας γυρίσματα για ένα καινούργιο project της Marvel. Ωστόσο δεν έκανε γνωστό αν αυτό θα είναι η τρίτη ταινία του ήρωά του ή κάποια από τις υπόλοιπες που έχουν ανακοινωθεί. Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε post production επίπεδο τρεις ανερχόμενες ταινίες του. Σίγουρα περιμένουμε περισσότερο το The Wonderful Story of Henry Sugar του Wes Anderson για το Netflix. Αναμένουμε και για το σχετικό video της Prada καμπάνιας! Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε post production επίπεδο τρεις ανερχόμενες ταινίες του.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.