Home / Cozyhome  / Σπίτι σαν σκηνικό του Wes Anderson;

Σπίτι σαν σκηνικό του Wes Anderson;

Αν είσαι Wes Anderson fanatic και λατρεύεις την αισθητική του, με αυτά τα deco tips θα κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με film set!

 

Είτε τον λατρεύεις είτε όχι, είναι αναμφισβήτητο το ταλέντο του να δημιουργεί δυνατές εικόνες και σκηνικά που σε παρασύρουν στο ιδιαίτερο σύμπαν του. Ο Wes Anderson είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σύγχρονους σκηνοθέτες, με πολύ δική του οπτική και ταινίες με χαρακτηριστική αισθητική.

 

Αν, λοιπόν, στη λίστα των δικών σου αγαπημένων ταινιών ανήκουν τα films The Grand Budapest Hotel”, “The French Dispatch”, “The Royal Tenenbaums”, “Moonrise Kingdom” -σίγουρα στο προσεχές μέλλον και το Asteroid City”– τα παρακάτω deco tips είναι κομμένα και ραμμένα για το σπίτι των ονείρων σου.

 

Go bold!

Έντονα χρώματα και Wes Anderson πάνε μαζί. Μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου ταινία του και να μελετήσεις τη χρωματική παλέτα των σκηνικών της. Το έντονο ροζ, κόκκινο και κίτρινο είναι σίγουρα στις must επιλογές σου, για χώρους που φωνάζουν “I love Wes Anderson!”.

 

The wallpaper project

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία των σκηνικών στις ταινίες του δημοφιλούς σκηνοθέτη είναι σίγουρα οι ιδιαίτερες ταπετσαρίες. Μπορείς να επιλέξεις μια ταπετσαρία με έντονα γεωμετρικά 70s μοτίβα ή με retro αισθητική, ακόμα και να δημιουργήσεις ένα δημιουργικό mix and match!

 

Stick to the details!

Πικάπ, τηλέφωνα,βαλίτσες, κυάλια και πολλές ακόμα διακομητικές λεπτομέρειες πάιζουν σημαντικό ρόλο στο υπέροχο σύμπαν των ταινιών του Wes Anderson. Δώσε χαρακτήρα στους χώρους σου, προσθέτοντας ανάλογα αντικείμενα, που τραβούν μεμιάς το ενδιαφέρον.

 

 

Frame it!

Πολλά κάδρα με έντονα illustrations είναι ο τρόπος, για να δημιουργήσεις υπέροχες γωνιές στον χώρο σου. Μπλέξε πολλά και διαφορετικά frames και σύνθεσε τον δικό σου μοναδικό art wall.

 

Colorful ceramics

Eπίλεξε για την κουζίνα και το μπάνιο πλακίδια σε έντονα χρώματα και μοτίβα. Είδη υγιεινής σε παστέλ χρωματισμούς είναι το νέο hot trend και ό,τι πρέπει για την αισθητική που αναζητάς!

 

 

Your Wes Anderson home universe is ready!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath