Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Benedict Cumberbatch στη βιογραφική ταινία του Bob Dylan

Ο Benedict Cumberbatch στη βιογραφική ταινία του Bob Dylan

Ο Benedict

Dream cast! Ο Benedict Cumberbatch είναι το νέο μέλος του cast της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του Bob Dylan.

 

Benedict Cumberbatch μαζί με Timothée Chalamet; Ένα κινηματογραφικό δίδυμο που πολλοί ονειρευόμασταν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα! Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Bob Dylan, ο James Mangold, αποκάλυψε σε μία συνέντευξή του στο Deadline ότι το νέο μέλος του cast είναι ο ηθοποιός Benedict Cumberbatch. Αδιαμφισβήτητα μία σπουδαία προσθήκη που μας κάνει να αγωνιούμε ακόμα περισσότερο γι’ αυτήν την ταινία. Ποιος θα είναι, όμως, ο ρόλος του;

 

Ο Benedict θα υποδυθεί τον Pete Seeger, έναν από τους πρώτους υποστηρικτές του Bob Dylan. Ήταν και ο ίδιος που ενθάρρυνε την Columbia Records A&R να δώσει ζωή στο πρώτο album του τραγουδιστή. Παράλληλα, ήταν και αυτός που έστησε την παράσταση του καλλιτέχνη στο Newport Folk Festival. Ο Pete Seeger ήταν, επίσης, και ένας καταξιωμένος λαϊκός καλλιτέχνης. Έβγαλε πολλά τραγούδια για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα πολιτικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και υπήρξε αξιόλογος αντιπολεμικός κριτικός. Μέλος του cast είναι και η ηθοποιός Elle Fanning, η οποία θα υποδυθεί τη Sylvie Rosso,  μία από τις ερωτικές συντρόφους του μουσικού καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια των 60s. Η παραγωγή της βιογραφικής ταινίας του Bob Dylan θα ξεκινήσει αυτόν τον Αύγουστο. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.