Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Barry Keoghan είναι το νέο πρόσωπο της Burberry

Ο Barry Keoghan είναι το νέο πρόσωπο της Burberry

Ο Barry Keoghan
Ο Barry Keoghan είναι ο νέος brand ambassador του οίκου Burberry.

 

Μπορεί το hype του Saltburn να έχει ξεθωριάσει, παρόλα αυτά ο πρωταγωνιστής του, Barry Keoghan, συνεχίζει τον ρόλο του στα media, ως white boy of the month. Μη έχοντας ξεπεράσει ακόμα το σοκ της τελευταίας solo σκηνής του στο Saltburn και ενώ στο πίσω μέρος.του κεφαλιού μας παίζει on and on το Murder on The Dance Floor, ο Barry Keoghan μεταμορφώνεται.σε ένα english-made fashion icon για χάρη της Burberry.

 

Το love-affair μεταξύ του Keoghan και της Burberry είχε ήδη ξεκινήσει από το περσινό Met Gala, όπου ο Ιρλανδός ηθοποιός τίμησε τον Karl Lagerfeld με ένα μπλε κοστούμι του οίκου, ενώ φέτος κάθε εμφάνισή του στα red.carpets των.κινηματογραφικών βραβείων περιλάμβανε κομμάτια της Burberry. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο S/S ’24 show της.Burberry, δίνοντας μας μία πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

 

 

Είμαι θαυμαστής της Burberry εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα τόσο εμβληματικό brand, έχοντας ως βάση την καινοτομία και τη δέσμευση για την υποστήριξη των τεχνών και του πολιτισμού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτού του επόμενου κεφαλαίου”,.είπε ο ηθοποιός, με τον Daniel Lee-Creative Director του οίκου- να προσθέτει “Το ακατέργαστο, μοναδικό του.ταλέντο αντανακλά τέλεια το πνεύμα της Burberry”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada