Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Bad Bunny στο σινεματικό σύμπαν της Marvel!

Ο Bad Bunny στο σινεματικό σύμπαν της Marvel!

Bad Bunny

Ο Bad Bunny συνεχίζει να γράφει ιστορία! Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης επιλέχθηκε για την ταινία El Muerto της Marvel, η οποία θα προβληθεί το 2024.

 

Breaking news, o πρώτος λατίνος που πρωταγωνιστεί σε ταινία της Marvel είναι γεγονός! Οι προσπάθειες της Sony να επεκτείνει τη διαφορετικότητα μεταξύ των ηρώων συνεχίζονται. Ο Bad Bunny γράφει ιστορία, καθώς είναι ο Πορτορικανός καλλιτέχνης που επιλέχθηκε για τη live action ταινία El Muerto. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι απλά απίστευτο και τόσο συναρπαστικό να ζωντανεύεις την ιστορία του El Muerto. Στα κόμικς, ο El Muerto είναι γνωστός ως Juan-Carlos Estrada Sanchez, ένας Μεξικανός παλαιστής στον οποίο παραχωρούνται εξουσίες μέσω της μάσκας του. Ο υπερήρωας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κόμικ «Friendly Neighborhood Spider-Man» Νο. 6 του 2006 των Peter David και Roger Cruz, στο οποίο προκαλεί τον Spider-Man σε έναν αγώνα πάλης. Αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν.

 

 

Παραμένει ακόμα άγνωστο αν κάποιος από τους Spider-Man θα εμφανιστεί μαζί με τον Bad Bunny. Ωστόσο, όλα είναι πιθανά, καθώς η ταινία θα ανήκει στο σύμπαν του Spider-Man της Sony. Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή ακόμα, αλλά σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα. Αυτό που είναι επίσημο είναι ότι το El Muerto θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου του 2024.

 

Photo credits: CinemaCon

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.