Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Dakota Johnson γίνεται η Madame Web

Η Dakota Johnson γίνεται η Madame Web

Dakota

Η Dakota Johnson θα υποδυθεί τη Madame Web, ως η πρώτη γυναίκα που μπαίνει στο Αραχνοσύμπαν της Sony.

 

Η ηθοποιός Dakota Johnson πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια στο Spider-man Universe της Sony. Πρόκειται για το “σύμπαν” που βρίσκονται ταινίες όπως το Spider-man, το Venom και το Morbius. Με την κινηματογραφική μεταφορά του Madame Web, ως spin-off ταινία του Spider-man,  η ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της στις ταινίες της Marvel. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά δημοσιεύματα που βλέπουν την Dakota να υποδύεται την Carpenter. Πρώτη επιλογή για τον ρόλο ήταν η Jennifer Lawrence, η οποία -σύμφωνα με δημοσιεύματα- αρνήθηκε.

 

 

Στα comics, η Madame Web αναπαρίσταται ως μια ηλικιωμένη γυναίκα, καθηλωμένη σε καρέκλα. Λόγω της κατάστασης της υγείας της, φέρει ένα σύστημα υποστήριξης, που θυμίζει ιστό αράχνης. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, η Madame Web δεν παλεύει άμεσα με τυχόν αντιπάλους και, ίσως, γι’ αυτόν τον λόγο, η κινηματογραφική της version να είναι αρκετά διαφορετική. Μέλη του project, όπως αναφέρει το Deadline, την περιγράφουν ως μια αραχνοέκδοση του “Doctor Strange” της Sony.

 

 

Το σενάριο υπογράφουν οι Matt Sazama και Burk Sharpless, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο S.J. Clarkson. Μένουμε συντονισμένοι για περισσότερες επίσημες ανακοινώσεις και ελπίζουμε πως η Dakota Johnson θα είναι η τελική επιλογή της Sony.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.