Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι πρώτες φωτογραφίες της Scarlet Johansson και του Jonathan Bailey για το Jurassic Wolrd 4

Οι πρώτες φωτογραφίες της Scarlet Johansson και του Jonathan Bailey για το Jurassic Wolrd 4

Jonathan Bailey
Μία πρώτη ματιά στην τέταρτη ταινία του Jurassic World.

 

A new era is born”, είναι ένα από τα αμέτρητα headlines, που κυκλοφορούν στα social media σχετικά με το πρώτο preview της τέταρτης ταινίας του Jurassic World. Πράγματι, πρόκειται για μία εντελώς καινούργια εποχή, αφού τα ηνία της ταινίας ανέλαβαν η Scarlet Johansson και ο Jonathan Bailey. Μόλις χθες, λοιπόν, η Universal δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το.Jurassic World Rebirth, μαζί με πληροφορίες σχετικά με το cast και την πλοκή του sequel. 

 

 

Σύμφωνα με μια επίσημη περίληψη, η ταινία θα.διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic World Dominion, όταν το φυσικό περιβάλλον του πλανήτη έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αφιλόξενη για τους δεινόσαυρους. Οι δεινόσαυροι που έχουν απομείνει ζουν σε απομονωμένα ισημερινά περιβάλλοντα με κλίματα που μοιάζουν με αυτό στο οποίο ευδοκιμούσαν κάποτε. Τα τρία πιο κολοσσιαία πλάσματα σε αυτήν την τροπική βιόσφαιρα κρατούν.το κλειδί για ένα φάρμακο που θα φέρει θαυματουργά οφέλη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

 

Μάλιστα, η Universal αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες για πολλούς από.τους χαρακτήρες της ταινίας. H Scarlet Johansson πρόκειται να υποδυθεί μια μυστική εμπειρογνώμονα, με το όνομα Zora Bennett, η οποία έχει προσληφθεί για να ηγηθεί της ομάδας που εξάγει DNA από τα τρία πιο τεράστια είδη δεινοσαύρων που έχουν απομείνει. Ο Mahershala Ali υποδύεται τον σύντροφο της Zora, Duncan Kincaid, ενώ ο Jonathan Bailey υποδύεται έναν παλαιοντολόγο, που ονομάζεται Dr. Henry Loomis. O Rupert Friend ( μέρος του cast Homeland) υποδύεται τον Martin Krebs, τον εκπρόσωπο του ομίλου ναρκωτικών που χρηματοδοτεί την αποστολή, ενώ οι.Philippine Velge (“Station Eleven”), Bechir Sylvain (“BMF”) και Ed Skrein (“Deadpool”) αποτελούν την υπόλοιπη ομάδα του Zora.

 

Mahershala Ali, Universal

 

 

Το Jurassic World Rebirth πρόκειται να.κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2025.  Jonathan 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada