Home / Fashion  / Η Scarlett Johansson στη νέα Prada καμπάνια

Η Scarlett Johansson στη νέα Prada καμπάνια

Η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί στην πρώτη της Prada καμπάνια, με τίτλο The Glass Age.

 

Για τον οίκο Prada οι δημιουργίες από δέρμα είναι ένα συμβολικό και iconic μέρος της ιστορίας του, αλλά και της μελλοντικής πορείας του. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι η τσάντα Galleria που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2007 και αναδεικνύεται ανανεωμένη μέσα από τη νέα και εντυπωσιακή καμπάνια του οίκου. Για πρώτη φορά η ηθοποιός Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί σε Prada καμπάνια. Μάλιστα το brand συνεργάστηκε και με τον καλλιτέχνη Alex Da Corte, η οποία υπογράφει την art direction.

 

 

Η καμπάνια πήρε το όνομα The Glass Age, εμπνευσμένη από τα έργα του καλλιτέχνη. Ο ίδιος εξερευνά τα όρια του γυαλιού, τις αντανακλάσεις, τους φωτισμούς και την απομόνωση που δημιουργεί σε διάφορα αντικείμενα. Όσον αφορά στην κομψή και λειτουργική τσάντα Galleria πήρε το όνομά της από το διάσημο κατάστημα του οίκου στη στοά Galleria Vittorio Emanuele II. Η ικανότητα της Scarlett Johansson να ενσαρκώνει διαφορετικές ταυτότητες διοχετεύεται στην καμπάνια, καθώς φαίνεται να μεταμορφώνεται συνεχώς.

 

 

“Ήμουν θαυμαστής της δουλειάς του Άλεξ, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα ποτέ την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Το να μπορώ να δουλεύω μαζί του σε ένα πλαίσιο πολυμέσων, χρησιμοποιώντας τα σχεδιαστικά στοιχεία της συλλογής της. Prada για να δημιουργήσω χαρακτήρες που αποτελούν μέρος ενός έργου για την αγάπη και τον αυτοστοχασμό ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Το περιβάλλον που δημιούργησε ο Alex, εμπνευσμένο από την χρωματική ιστορία και την αισθητική της. Prada, έμοιαζε πολύ με μία παράσταση μέσα σε ένα έργο τέχνης. Ήταν μια μοναδική εμπειρία στην οποία αισθάνομαι τόσο περήφανη που είμαι μέρος”, δήλωσε η ηθοποιός.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.