Home / Men  / Οι πρώτες θήκες της Hermès για τα AirPods Pro!

Οι πρώτες θήκες της Hermès για τα AirPods Pro!

AirPods Pro
Ο οίκος Hermès ανανεώνει την κατηγορία των τεχνολογικών αξεσουάρ της με νέες θήκες για τα AirPods Pro, συνεχίζοντας, έτσι, τη συνεργασία του με την Apple.

 

Ο γαλλικός οίκος έχει ήδη συνεργαστεί με την Apple, κυκλοφορώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο Apple Watch,.με δερμάτινα χειροποίητα λουράκια, κατασκευασμένα από τους τεχνίτες της Hermès στη Γαλλία. Λίγα χρόνια μετά από αυτήν τη συνεργασία, τα δύο brands κυκλοφόρησαν.τα πρώτα AirTags του οίκου, τα οποία μπορούσαν να ενσωματωθούν σε τσάντες και κλειδιά, έτσι ώστε να διευκολύνουν τον εντοπισμό τους.

 

 

Σήμερα, η Hermès ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με την Apple, προκειμένου να επεκτείνει την κατηγορία των τεχνολογικών αξεσουάρ της. Ο γαλλικός οίκος μόδας παρουσίασε για πρώτη φορά τις δερμάτινες θήκες ακουστικών της,.οι οποίες είναι συμβατές με όλες τις γενιές των AirPods Pro. Ο σχεδιασμός τους παραμένει πιστός στην αισθητική του οίκου, ενώ το δέρμα τους έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται.η ασύρματη φόρτιση της θήκης των AirPods Pro. Η νέα προσθήκη της Hermès έρχεται σε τρεις διαφορετικές χρωματικές.αποχρώσεις, Gold, Navy Blue, Vert Criquet/Vert Bambou, Mauve Sylvestre/Rose Azalée και Bleu Lin/Étain.

 

 

Παράλληλα, οι θήκες εμπλουτίζονται με.ένα δερμάτινο strap, προκειμένου ο κάθε χρήστης.να μπορεί να κρεμάει τη θήκη του είτε στην τσάντα του, είτε γύρω από τον λαιμό του.

 

Οι νέες θήκες της Hermès, συμβατές με τα AirPods Pro, είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada