Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει ξανά ως John Wick;

Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει ξανά ως John Wick;

John Wick

Η Lionsgate επιβεβαίωσε ότι το John Wick 5 βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του. Είστε έτοιμοι για μία ακόμα ταινία;

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του John Wick 4, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός ακόμα project. Το comeback του Keanu Reeves αγαπήθηκε τόσο από το κοινό, όσο και από τους κριτικούς, με την ταινία να γίνεται εισπρακτική επιτυχία. Τα συνολικά κέρδη του franchise έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Ένα ακόμα στοιχείο που παρακίνησε την εταιρεία παραγωγής για κάτι ακόμα. Δήλωσαν ότι πρώτα θα ξεκουραστούν από την τελευταία ταινία. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να ρίχνουν ιδέες για το τι διαφορετικό μπορούν να δημιουργήσουν.

 

 

Ωστόσο, επισήμαναν ότι ακόμα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό και σίγουρο και ότι οι fans θα πρέπει να περιμένουν για τις εξελίξεις. Αυτήν τη στιγμή, όπως είναι φυσικό, η προσοχή τους είναι στραμμένη στη spinoff ταινία, τη Ballerina, με πρωταγωνίστρια την.Ana de Armas, στην οποία θα κάνει εμφάνιση και ο Keanu Reeves ως John Wick. Ωστόσο, πολλοί από τους fans δήλωσαν ότι, αν βγει μία πέμπτη ταινία για τον γνωστό δολοφόνο, τότε υπάρχει κίνδυνος να “χαλάσει” η επιτυχία που έχει χτίσει αυτά τα χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες επίσημες εξελίξεις που αφορούν το επικό franchise.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.