Home / Fashion  / Η πρώτη Miu Miu Matelassé καμπάνια με τη Gigi Hadid!

Η πρώτη Miu Miu Matelassé καμπάνια με τη Gigi Hadid!

Matelassé

Αδιαμφισβήτητα το brand Miu Miu έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και η πρώτη Matelassé γιορτάζει αυτό το γεγονός, παρέα με τη Gigi Hadid.

 

Στη λίστα των πιο πετυχημένων fashion brands για το 2022 βρέθηκε και το brand Miu Miu. Ο CEO, Andrea Guerra, επισήμαινε ότι αυτή η επιτυχία συνεχίζει και το 2023. Το brand αποφάσισε να δημιουργήσει μία ανανεωμένη σειρά και μία νέα καμπάνια για να γιορτάσει αυτό το ευχάριστο γεγονός. Η νέα σειρά Matelassé παρουσιάζει μία ιδιαίτερη χειροτεχνία, βασικά στοιχεία της οποίας είναι οι βάτες, το ελαστικό ύφασμα και η καπιτονέ υφή. Για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας επιλέχθηκε το supermodel Gigi Hadid, το οποίο φωτογράφησε ο Steven Meisel.

 

 

Η αλήθεια είναι η σειρά είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στο φθινοπωρινό show του οίκου του 2006, αλλά έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε. Αυτού του είδους η χειροτεχνία έχει γίνει εμβληματική για τον οίκο Miu Miu και καταφέρνει να εκφράζει με έναν άριστο τρόπο την ιστορία και την κληρονομιά του. Για την καμπάνια, ο Stevel Meisel εμπνεύστηκε από την αείμνηστη Αμερικανίδα καλλιτέχνη Margaret Keane. Αποτίοντας φόρο τιμής στο έργο της αντικατοπτρίζει τη στάση, την ανεξαρτησία και τον χαρακτήρα της Miu Miu.

 

 

“Η Miuccia Prada είναι μια από τις πιο inspiring και εμβληματικές γυναίκες στον κόσμο. Εξερευνά όλες τις αγάπες και τα ενδιαφέροντά της στο έπακρο. Είναι τιμή να βλέπω τη δουλειά της, να δουλεύω μαζί της. Να συναναστρέφομαι με κάποιον γεμάτο γνώσεις και ισχυρό, αλλά προσγειωμένο και ευγενικό. Κάνει τόσα πολλά για να δημιουργήσει όμορφα πράγματα.. Σκέφτομαι τη γυναίκα Miu Miu ως κάποια που έχει παρόμοιες ιδιότητες με τη Miuccia. Παιχνιδιάρικη αλλά ήρεμη, κλασική αλλά δροσερή, δυναμική αλλά προσγειωμένη”, δήλωσε η Gigi Hadid.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.