Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι καλύτερες συνεργασίες του μήνα

Οι καλύτερες συνεργασίες του μήνα

Επώνυμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με διάσημα brands! Ποιες είναι οι καλύτερες συνεργασίες, που ξεχωρίσαμε τελευταία;

 

Ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα στο Hollywood είναι όταν επώνυμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με διάσημα brands από τον χώρο της ομορφιάς ή της μόδας. Αδιαμφισβήτητα, έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε περισσότερη προσοχή σε ένα προϊόν, το οποίο είναι celebrity approved. Μία κατάσταση που πολλές φορές δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, αλλά πάντα μας παρασύρει. Ηθοποιοί και μοντέλα δίνουν την έγκρισή τους, μέσα από εντυπωσιακά video και φωτογραφίσεις. Ποιες είναι, λοιπόν, οι καλύτερες συνεργασίες αυτού του μήνα;

 
Ashley Graham X Fig.1

Μία από τις καλύτερες συνεργασίες του μήνα αυτή της Ashely Graham με το προσιτό brand περιποίησης Fig.1. Το μοντέλο επένδυσε στο brand, καθώς ενθουσιάστηκε με τα κλινικά και επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα του, αλλά και με τη δέσμευσή του για βιωσιμότητα.

 

 

Sydney Sweeney X Tory Burch

Η ηθοποιός του Euphoria είναι η νέα global ambassador του brand, για τις τσάντες και τα υποδήματα. Εδώ και χρόνια θαυμάζει την εταιρεία μόδας για όσα δημιουργεί, αλλά και για όσα προσφέρει μέσα από το φιλανθρωπικό της έργο. Μέσα από τη συνεργασία τους στοχεύουν να στηρίξουν κάθε γυναίκα.

 

 

Lily Collins X Living Proof

Η μάρκα περιποίησης μαλλιών αποκάλυψε ότι επέλεξε την ηθοποιό του “Emily in Paris” ως την τελευταία της brand ambassador. Σύμφωνα με την ίδια, όταν φέρεσαι καλά στα μαλλιά σου, φέρεσαι καλά στον εαυτό σου. Η φιλοσοφία του Living Proof έχει ως σκοπό όχι να καλύψει τα προβλήματα των μαλλιών, αλλά να τα κάνει όσο πιο υγιή, φυσικά και λαμπερά γίνεται.

 

 

Olivia Rodrigo X Glossier

Last but not least στη λίστα με τις καλύτερες συνεργασίες είναι αυτή της Olivia Rodrigo με τη Glossier. Η Olivia Rodrigo είναι η πρώτη επώνυμη που γίνεται global ambassador του brand. Το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από τη συμμετοχή της στη Glossier κοινότητα είναι ότι είσαι ωραία όπως ακριβώς είσαι. Η τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες και θα συμμετέχει στην ανάπτυξη προιόντων και περιεχομένου.

 

 

Μπορείτε να τσεκάρετε και τις παρακάτω εντυπωσιακές συνεργασίες. Gigi Hadid X Frankies Bikinis, Louis Vuitton X Millie Bobbie Brown και Camila Cabello X VS.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.