Home / Beauty  / Με αυτά τα bronzers θα έχεις ηλιόλουστη λάμψη στο πρόσωπό σου!

Με αυτά τα bronzers θα έχεις ηλιόλουστη λάμψη στο πρόσωπό σου!

Ένα από τα musts make up items του καλοκαιριού είναι τα bronzers! Μην ξεχνάτε την εφαρμογή τους για να έχετε μία sun kissed επιδερμίδα!

 

Ο ήλιος που γίνεται σε δευτερόλεπτα βροχή καθιστά αδύνατο να αποκτήσουμε το μαύρισμα που επιθυμούμε, ειδικά στο πρόσωπο. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε σωτήρια make up tricks! Ένα από αυτά είναι τα bronzers. Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να αποκτήσουμε sunkissed επιδερμίδα. Με ένα καλό product θα καταφέρουμε να τονίσουμε τα ζυγωματικά μας με έναν φυσικό τρόπο. Γι’ αυτό το πιο σημαντικό είναι να επιλέξουμε ένα bronzer που θα είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από τον τόνο της επιδερμίδας μας.

 

Αν έχετε λιπαρό δέρμα θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε bronzer με matte αποτέλεσμα. Για τις ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες τα υγρά είναι καλύτερη επιλογή. Ο σωστός τρόπος είναι να το εφαρμόσετε κάνοντας ένα τρίγωνο από το αυτί μέχρι η γωνία του στόματος και από το μάτι μέχρι τον κρόταφο με καλό blending. Ανακλύψτε μερικά από τα καλύτερα bronzers της αγοράς!

 

Sun stalk instant warmth bronzer by Fenty Beauty

Sephora

 

Warm wishes effortless bronzer by Rare Beauty

Sephora

 

Skinfinish sunstruck matte bronzer by MAC

attica

 

Miracle sheer gel bronze stick by Max Factor

attica

 

The little mermaid sunkissed bronzer by Kiko Milano

bronzers

 

Κεντρική φώτο patrikta/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.