Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Sydney Sweeney είναι το νέο πρόσωπο της Kérastase

Η Sydney Sweeney είναι το νέο πρόσωπο της Kérastase

Η Sydney Sweeney
Η Sydney Sweeney γίνεται το νέο πρόσωπό της Kérastase, με το brand να ανακοινώνει τη συνεργασία τους με ένα βίντεο στα social media.

 

Μετά τις συνεργασίες της με τη Laneige, την Armani, τα Frankies Bikinis, αλλά και τα Dickies,.η ηθοποιός Sydney Sweeney γίνεται η νέα global brand ambassador για την Kérastase. Το γαλλικό beauty brand ανακοίνωσε τη συνεργασία τους μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, μέσω του οποίου η Sydney Sweeney επανασυστήνει τον εαυτό της. Εκτός από το βίντεο, η καμπάνια πλαισιώθηκε με ένα δελτίο τύπου, που συστήνει τη Sydney Sweeney στο κοινό,.με την ηθοποιό να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Kérastase.

 

 

“Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με ένα τόσο εμβληματικό brand. Προσωπικά, θεωρώ ότι η ομορφιά με ωθεί στο να είμαι δημιουργική , να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι πιστή στις πράξεις μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα σας δείξω τι κάνουμε, είναι πολύ chic”, ανέφερε η ηθοποιός, σχετικά με τη συνεργασία της με την Kérastase.

 

 

Από την άλλη, για το brand η Sydney είναι ο ορισμός της γυναίκας της Kérastase. “Μας τράβηξε η ζεστασιά και ο μαγνητισμός της Sydney,.τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, είναι πραγματικά ατρόμητη. Ατρόμητη με τα μαλλιά, την ομορφιά και το στυλ της, ατρόμητη με τους ρόλους που.παίρνει και ατρόμητη για το ότι είναι αδίστακτη η Syd με τόσα πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα. Μιλάει στις κοινότητές της με πάθος,.ενώ η αίσθηση του χιούμορ της σε κάνει να νιώθεις ότι τη γνωρίζεις αμέσως. Αυτή είναι η γυναίκα Kérastase. Εκείνη που τολμά και εκείνη που αγκαλιάζει το δικό της ταξίδι”, ανέφερε η Rosa Carriço, Global Brand President της Kérastase.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada