Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Rosalía στη νέα καμπάνια των Skims

Η Rosalía στη νέα καμπάνια των Skims

Τα Skims επέλεξαν την καινούργια τους star. Η εκρηκτική Ισπανίδα τραγουδίστρια Rosalía πιο αισθησιακή και γοητευτική από ποτέ!

 

 

Η πρώτη συνεργασία μόδας για την Ισπανίδα τραγουδίστρια είναι γεγονός! Τα Skims της Kim Kardashian επέλεξαν την εκρηκτική Rosalía και το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που περιμέναμε! Πιο αισθησιακή και γοητευτική από ποτέ, φωτογραφίζεται φορώντας τα κομμάτια από τη best seller βαμβακερή συλλογή της μάρκας. Πρόκειται και για την πρώτη δίγλωσση καμπάνια του πετυχημένου brand, σκηνοθετημένη από τη Donna Trope. Το περιεχόμενο θα διανέμεται τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά. Η καμπάνια καταφτάνει λίγο μετά τη νέα unisex συλλογή των Skims με τίτλο Boyfriend.

 

 

“H προθυμία της Rosalía να ξεπεράσει τα όρια και να πειραματιστεί με τη μουσική και το προσωπικό της στυλ ήταν μια τεράστια έμπνευση για μένα. Αυτή η καμπάνια έχει να κάνει με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που φέρνει στον κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που φοράει κομμάτια από τη συλλογή Cotton με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Είναι κλασικά, δροσερά και καθημερινά απαραίτητα. Όλοι νιώθουν καλά όταν τα φοράνε”, δήλωσε η Kim.

 

 

“Λατρεύω τα SKIMS. Είναι τόσο άνετα και με κάνουν να νιώθω, ταυτόχρονα, πολύ σέξι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που, επιτέλους, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με το brand. Ειδικά για την Cotton Collection, που είναι η αγαπημένη μου”, δήλωσε η τραγουδίστρια. 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.