Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η RE/DONE αναβιώνει τα πιο iconic looks της Pamela Anderson

Η RE/DONE αναβιώνει τα πιο iconic looks της Pamela Anderson

RE/DONE
Η Pamela Anderson εξακολουθεί να διατηρεί τον ρόλο της μούσας, ποζάροντας για τη νέα καμπάνια της RE/DONE.

 

Η RE/DONE επέλεξε για πρωταγωνίστρια της νέας της.καμπάνιας την απόλυτη star των 90s. Η Pamela Anderson ποζάρει για τη συλλογή του brand- η οποία αποτελείται από συνολικά 25 βιώσιμα κομμάτια-.αναβιώνοντας μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις της.

 

Η συνεργασία μεταξύ του brand και της απόλυτης star των 90s είχε ως.αφετηρία το κοινό πάθος τους για την προστασία του πλανήτη. Σύμφωνα με την RE/DONE, η συλλογή σχεδιάστηκε προσεκτικά, χρησιμοποιώντας οικολογικές μεθόδους. Κάθε προϊόν δημιουργήθηκε μέσα από Eco-friendy διαδικασίες, όπως οι πλύσεις με χαμηλό αντίκτυπο, ανακυκλωμένα ύφασμα, ανανεώσιμο βαμβάκι από την California,.μη επεξεργασμένο και βιολογικό βαμβάκια, αλλά και δέρμα από τον φλοιό μήλου.

 

 

Η RE/DONE είναι ένα vintage-inspired denim brand, το οποίο έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει την αμερικανική denim κληρονομιά, καλλιεργώντας παράλληλα οικολογική συνείδηση. Το brand δημιουργήθηκε στο κέντρο του Los Angeles το 2014 από τον Sean Barron και τον Jamie Mazur, με μια απλή ιδέα: να πάρει το παλιό και να το ξανακάνει νέο, φέρνοντας την επαναστατική ιδέα του up-cycling στο προσκήνιο της μόδας. Το brand δημιουργήθηκε στο κέντρο του Los Angeles το 2014 από τον Sean Barron και τον Jamie Mazur, με μια απλή ιδέα: να πάρει το παλιό και να το ξανακάνει νέο, φέρνοντας την επαναστατική ιδέα του up-cycling στο προσκήνιο της μόδας

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada