Home / Fashion  / Κρόσσια: Η ανοιξιάτικη όψη του sexiness

Κρόσσια: Η ανοιξιάτικη όψη του sexiness

κρόσσια
Ακολουθώντας τις κινήσεις του σώματος, τα κρόσσια δίνουν ένα boho & sexy vibe στις εμφανίσεις μας και αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης!

 

Τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στα ανοιξιάτικα fashion shows πολλών εμβληματικών οίκων μόδας, όπως οι Dior, Prada, Valentino και Gucci. Δίνουν έναν ανεπιτήδευτο αέρα sexiness σε κάθε outfit, χάρη στην ικανότητά τους να ακολουθούν κάθε κίνηση του σώματός μας. Και είναι συνώνυμα με τη boho aesthetic, που πάντα βρίσκει τρόπους να “εισβάλλει” στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Ο λόγος, φυσικά, για τα κρόσσια που διεκδικούν και φέτος περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Απόδειξη και η iconic εμφάνιση της Zendaya στα πρόσφατα Green Carpet Fashion Awards, που έλαμψε για άλλη μια φορά μέσα στο metallic fringed vintage φόρεμα του οίκου Roberto Cavalli!

 

Φέτος, τα συναντάμε παντού, από φορέματα και φούστες μέχρι tops, jackets, κοσμήματα και αξεσουάρ. Αυτό μας δίνει αυτόματα μια τεράστια γκάμα επιλογών για το πώς μπορούμε να τα εντάξουμε στο στιλ μας. Για να δημιουργήσετε μία τολμηρή βραδινή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα, top ή jacket με μακριά κρόσσια, που θα εντυπωσιάσει σε κάθε σας κίνηση. Αν πάλι θέλετε να τα εντάξετε με έναν πιο διακριτικό τρόπο στο outfit σας, επιλέξτε ένα μικρότερο fringed item, όπως μία τσάντα ή ένα κόσμημα.

 

Δείτε παρακάτω 10 υπέροχα fringed pieces, που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας!

 

Fringed knit dress, Prada

κρόσσια Prada dress

 

Δερμάτινο jacket με κρόσσια, Guess

κρόσσια

 

Αμάνικο σατέν φόρεμα με δέσιμο, BSB

 

Τοπ με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή με κρόσσια και λεπτές τιράντες, Zara

 

Φούστα με κρόσσια από πούλιες, H&M

κρόσσια

 

Παντελόνι παγιέτα με κρόσσια, Access Fashion

 

Τσάντα Maje, attica the department stores

Fringed δερμάτινα loafers, Ulla Johnson

 

Mules loafers με κρόσσια, Luigi

 

Fringed σκουλαρίκια, Jimmy Choo

κρόσσια σκουλαρίκια

 

Κεντρική εικόνα: Zendayacolman1996/Instagram

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin